bilder från helgen

I fredags jobbade jag 05.30-15.40. Efter jobbet så promenerade jag hemåt för att käka lite snabbt, ta en dusch och sedan åka till Älta. Vän i Älta så blev de middag tillsammans med familjen där de bjöds på grillad kyckling och pommes. De var så mysigt att få träffa familjen igen. Nu när jag inte bor hemma så träffar vi bara familjen ca en gång i månaden. Så denna fredag var välbehövd!

I lördags vaknade inte jag för än 12.20. Jag vaknade av att Dessi ringde mig & tur var väl de för annars hade jag säkert sovit bort hela eftermiddagen också. Jag tror att min kropp verkligen behövde den sömnen.

När jag vaknat till liv så var de bara att ta en dusch och sedan var de dags för oss att åka och handla lite inför kvällen. Vi började med att svänga förbi systemet och sedan blev de middag på donken vid halv fyra. Snacka om dagen blev bra knasig eftersom jag sov så länge.

Vid fem ungefär så kom vi hem till Stoffe och Dessi. Vi snackade ett tag innan vi började med middagen som blev burgare och pommes. Sedan spenderade vi hela kvällen med att spela kort, super mysigt. Dom hade även bakat semlor på dagen så de fick bli efterrätten. Hur gott som helst! Vi kom i säng någon gång efter klockan tolv.

Idag vaknade vi runt klockan nio ungefär. Klev upp och sedan så bakades de hemmagjorda scones till frukost. Så otroligt gott. De bästa som finns är ju varmt hembakat bröd. Så synd att min mage inte alls tycker om de dock, fått lida för dom där scones hela dagen nu. Men de var värt de!

Efter frukosten så spelade vi kort i några timmar innan de var dags för mig och sambon att röra oss hemåt. Vid halv fyra ungefär var vi hemma och sedan dess har vi mest tagit de lugnt. Jag har hunnit städa, tvätta, tagit en dusch och nu ska vi kolla på farmen!

Gillar

Kommentarer