bilder från helgen

Eftersom sambon har arbetat hela helgen så har jag inte gjort något alls faktiskt. Jag har varit ute och tagit lite promenader men annars har jag mest suttit och planerat samarbeten och fotograferat. Skulle verkligen behöva införskaffa mig en kalender nu känner jag.

I söndags vaknade jag ganska sent, runt klockan elva. Klev upp och tog mig till Apoteket på en gång då jag saknade en medicin. Köpte även med mig en fralla samt sambons favorit tårta hem.

När sambon kom hem från jobbet så var det dags att börja fira hans födelsedag. Vi började med att fika lite innan vi åkte en sväng till The Nut House här i Upplands Väsby. Otroligt fin miljö verkligen.

Efter besöket på The Nut House så åkte vi in till stan för att bo på hotell och äta middag på stan. Men de kommer två enskilda inlägg om de besöken. Men vi hade det så otroligt mysigt verkligen. De var så skönt att få komma hemifrån lite och bara njuta.

Måndagen spenderades sedan på Bergianska Trädgården för att fota lite samarbeten och bilder till Instagram. Min älskade fästman, så glad att han står ut med mig. Han får vara både packåsna och fotograf. Hade en super mysig dag trots regn. Kommer ett enskilt inlägg om detta besöket också då det blev så många fina bilder.

Gillar

Kommentarer