Besök på sjukhuset

I lördags efter dopet så åkte vi till SÖS för att hälsa på min syster, hennes kille och goa lilla Thea. Sötnosen alltså. Jag blir mer och mer kär i henne för varje gång jag träffar henne. Att en sådan liten människa kan vara så perfekt. Lilla hjärtat kämpar på för fullt med andningen och att äta på flaska istället för bara genom sonden. Hon gör framsteg!

Vi köpte i alla fall med oss mat från Kolgrillsbaren och åt lunch tillsammans. Därefter så spenderades några timmar med att bara titta på Thea. Det är något med nyfödda barn, man kan bara stå och stirra på dom i timmar.

Vi var där i några timmar i alla fall. Åt mat tillsammans, kollade på Thea och pratade om allt som hänt dom senaste dagarna. Det känns helt overkligt att jag är moster till denna lilla tjej. Jag älskar henne redan så mycket och de känns som att de var en självklarhet att de var lilla Thea som låg där i magen. Jag har redan så mycket bilder på henne och ännu mer kommer det bli. Hoppas att lilla familjen får komma hem från sjukhuset snart och få in alla rutiner hemma. Fina ni.

Gillar