Baka paj & grilla korv

Då var de redan söndag. Helgen har som vanligt gått otroligt fort. Både i fredags & lördags så gjorde jag absolut ingenting. Jag har inte känt mig helt hundra den senaste tiden, känner mig något otroligt utmattad. Mina ben orkar inte bära min kropp och matlusten är som bortblåst. Så helgen har varit lugn.

Men imorse kvart över tio så slet sambon upp mig ur sängen för att tvinga med mig till svärföräldrarna.

När vi kom fram så började vi att elda på tomten för att sedan kunna grilla korven över öppen eld. Hur mysigt som helst. Lite trist att de blåste så pass mycket men mysigt var de i alla fall och otroligt skönt med friskluft faktiskt.

Jag och sambon fick även lite blommor av hans syster som grattis till vår förlovning. Så söt!

Efter lunchen och en hel del frisk luft så hade sambons syster bakat blåbärspaj. Jag är inget fan av pajer men de ser ju super gott ut på bilderna. Eller vad säger ni? Så efter ett tag var de dags för fika och då bjöds de även på kokosbollar med polkasmak.

Efter en hel dag hos svärföräldrarna så var de dags att åka hem. När vi kom hem så satte jag upp den nya tavlan som jag skapade innan helgen. Tycker den passade super bra i sovrummet. Tog sedan och dammsög och startade en maskin med tvätt innan de var dags att äta middag.

Till middag blev de kyckling baguetter med currysås, super gott även fast matlusten inte fanns alls. Efter middagen så tog jag en dusch och nu har vi kollat på torsdagens avsnitt av Farmen. Får se om vi orkar hålla oss vakna för att titta på dagens avsnitt eller om vi ser de imorgon istället.

Gillar