Att ta körkort

"I annonssamarbete med Trafiko"

Det här med körtkort hörni. Innan Corona tog fart så övningskörde jag och Hampus så mycket vi bara kunde. Jag började känna mig allt mer säker bakom ratten trots manuell bil. Jag har alltid velat ta automat för att jag gillar när det blir enkelt för en. Jag övningskörde för första gången automat med min granne och det gick otroligt bra. När jag kör med manuell så blir jag förvirrad, alldeles för mycket att hålla koll på samtidigt. Hampus tycker dock att jag är väldigt duktig men jag blir mest stressad över allt man behöver hålla koll på. Har ni tagit körkort? Tog ni för manuell eller automat? Eller övningskör ni kanske precis som jag? Vad är era erfarenheter kring antingen manuell eller automat?

Men som sagt, Corona tog fart igen och nu har vi knappt varit ute och åkt något med bilen alls så jag har passat på att plugga lite mer istället. Därför vill jag tipsa er om Trafiko som har handplockade lärare runt om i hela Sverige som håller handledarkurser. Något jag verkligen gillar med Trafiko är att du kan få ta del av alla körkortsfrågor från i år. Du kan även öva genom att göra ett test på teoriprovet. Detta är verkligen helt perfekt nu när de rekommenderas att man träffar så lite människor som möjligt. De finns även en plattform som är digital där du kan öva inför alla körmoment som du behöver inför uppkörning.

Det är ju mycket att hålla koll på när man ska börja övningsköra. På Trafiko så hittar du även alla steg du måste göra för att ta ditt körkort. Det är totalt 10 stycken steg som man ska gå igenom och jag tycker att Trafiko har en väldigt lättlärd hemsida. För att få tillgång till hela Trafikos plattform så behöver du endast köpa en av deras grymma kurser. Detta är helt suveränt tycker jag!

Gillar