att hitta sig själv

Jag vet inte hur många gånger som jag har bytt stil. Stil i klädsel, stil på håret, stil på redigeringen av bilder. Jag har hoppat fram och tillbaka i flera år nu och känns mig ganska borttappad faktiskt. Men detta år så hände det något. Jag har rensat mina sociala medier om och om. Jag har rensat min garderob så många gånger att jag knappt har några kläder kvar att bära.

För mig har det varit otroligt svårt att hitta mig själv & vem jag är. Men detta år så blev det så självklart. Det känns äntligen som att jag vet vem jag är och vad jag tycker om, vad jag brinner för.

Jag brinner för fotografering, redigering & inredning. Det är mina absoluta högsta drivkrafter. Det är vad jag vill arbeta med.

När det kommer till kläder så har jag varit helt lost. Men nu har jag hittat mig själv. Jag trivs som bäst i långa klänningar, gärna en storlek större. För ett år sedan ville jag inte ens bära en klänning medan idag är det vad jag vill bära dagligen. Ge mig en lång klänning, en stor stickad tröja & ett par låga sneakers. Det är jag.

I flera år har jag även klankat ner på min kropp & på mitt utseende. Jag har varit otroligt osäker i alla dessa år vilket har resulterat i att jag vill göra något nytt med mitt utseende konstant. Men inte längre.

Jag är idag 25 år, det tog mig alltså så lång tid att hitta mig själv och lära känna mig själv. Det tog 25 år för att jag skulle sluta bry mig om vad folk tycker om mig & min kropp. Det tog mig 25 år att bli lycklig i mig själv. Det tog mig 25 år att inse att man måste leva för dagen och sluta tänka på det förflutna.

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Så BRA inlägg!!
nouw.com/linnealarssonss
lljonsson
lljonsson,
Forsens
Forsens,
Vad härligt inlägg ! Så skönt , att hitta sig själv är inte lätt. jag jobbar fortfarande på det 😊 jag är 29.. återstår att se
nouw.com/forsens
lljonsson
lljonsson,
De tar tid men de är värt de❤
nouw.com/lljonsson
taylorsroom
taylorsroom,
Känns som det där med att hitta sig själv är ett ständigt pågående projekt! Det är skönt när man känner att det klickar! Nu när jag har blivit mamma känner jag att jag verkligen har hittat mig själv och känner mig bekväm i den jag är.
nouw.com/taylorsroom