att bo lantligt

Detta är bilder från mina svärföräldrars tomt och hus. På något sätt så tycker jag att just entrén till deras hus är otroligt charmig. Och att dom har en stor rosen buske vid sidan om, detta är magi för mig. De är så här jag vill bo en dag.

Längtan till att köpa hus växer mer för varje dag. Jag och sambon kollar på hemnet dagligen. Att ha en sådan dröm och veta att de är på grund utav mig som vi inte har köpt något ännu.. tack vare min psykiska ohälsa så har jag inte kunnat tjäna pengar vilket innebär att vi inte kunnat spara undan.

Men nu har vi tittat på om sambon skulle ta lånet själv, de skulle funka men de absolut bästa hade varit om jag i alla fall hade en halvtids-tjänst. För då får vi köpa ett hus för mer pengar. Så nu är mitt fokus på att må så bra jag bara kan och kanske komma igång & arbeta några timmar i veckan.

Trots att jag är sjukskriven så ska jag på en intervju imorgon för en eventuell timtjänst. Jag måste ju börja någonstans. Min tanke är att jag ska börja jobba några få timmar i veckan efter sommaren.

Och så fort jag har skrivit på ett anställningsavtal så ska vi söka bostadslån.

Hur bor ni idag? Hyresrätt eller bostadsrätt?

Gillar