att bli drogad på krogen

För ca 1.5 år sedan så slutade jag dricka alkohol. Jag var ute & drack med en vän när jag blev drogad & minns knappt ingenting av kvällen. Sedan dess har alkohol gett mig avsmak.

Det slutade ju bra, min vän fick hem mig med hjälp av två andra män som i princip var tvungen att bära mig. Jag var knappt vid medvetande & kräktes otroligt mycket. De är det enda jag minns. Jag har inge minne om vad som hänt på krogen, timmarna innan jag kom hem. Det läskigaste av allt är ju att jag inte vet, om de hände mig något under dessa timmar som jag inte minns något alls.

Jag vill självklart tro att det inte hände något men jag kan ju aldrig vara helt säker eftersom min vän själv var väldigt påverkad. Otrolig läskig upplevelse & något jag aldrig kommer få veta till 100%.

Var rädda om er där ute ❤

Därför dricker jag numera hellre alkoholfria drinkar 🍸 hur är ni? Dricker ni alkohol? Har ni bra eller dåliga erfarenheter kring alkohol?

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Kan tänka mig den läskiga känslan fy, jag har inte varit med om något dåligt så jag drinkar gärna för det är gott men har mer dålig erfarenhet när andra har blivit uppkäftiga då drar jag mig undan <3

nouw.com/sarahlinnsliv
lljonsson
lljonsson,
Helt rätt ❣
nouw.com/lljonsson
carolinalarsson
carolinalarsson,

Jag har aldrig varit med om det själv, men vår dotter blev drogad förra året. Hon hade bara druckit en drink och blev medvetslös. Polisen körde henne till akuten. Så vi åkte dit och hon var helt borta. Hon minns ingenting. Det var otäckt att se henne så, men allt gick ju bra. För min egen del dricker jag oftast bara vin och då brukar vi ta in en flaska och den öppnas ju vid bordet. Dock sa läkarna till oss att krogar också kan ha köpt in billig alkohol som är "dålig" och gör att man blir som drogad. Jag vet inte.


nouw.com/carolinalarsson
lljonsson
lljonsson,

Men fy vad hemskt! Jag hoppas hon mår bra idag och att detta inte påverkat henne för mycket ❤

nouw.com/lljonsson
carolinalarsson
carolinalarsson,

Nej det har det inte, men hon är ju mer försiktig.


nouw.com/carolinalarsson
lljonsson
lljonsson,
Ja, de förstås! Så hemskt att de ens ska kunna hända..
nouw.com/lljonsson
missnaily
missnaily,

Det spelar ingen roll om du dricker alkohol eller alkoholfritt på krogen. Någon kan ju lägga något i ditt glas med cola oxå.

nouw.com/missnaily
lljonsson
lljonsson,
Inge lika sannolikt tyvärr.
nouw.com/lljonsson
agnesmathilda
agnesmathilda,

Så obehaglig upplevelse. Jag är glad att det under omständigheterna ändå slutade bra för dig! <3

nouw.com/agnesmathilda
lljonsson
lljonsson,
ebbabrage
ebbabrage,

Usch så obehagligt!! Så glad att det gick bra trots allt ❤️

nouw.com/ebbabrage
lljonsson
lljonsson,
pojkensmamma
pojkensmamma,

Riktigt obehaglig,fattar inte att det kan finnas folk som vill förstöra för andra. Man kan ha lika kul utan alkohol också men det är väl många som tycker det är skön känsla och koppla bort känslor mm. Jag har inte blivit drogad eller känner någon men vet att några söp ner mig så mycket så jag spydde massor,jag skulle bara vara på den festen i några timmar sedan när de skulle gå ut så skulle jag hem. Men jag minns allt ändå min mamma skulle hämta mig halv elva redan vid halv tio spydde jag massor,och minns att några tog upp sina mobiler och filma och skrattade åt mig. "Oj oj här är någon som inte tål tequila och hon som är mamma och allt,hämta mer sprit hon vill ha mer sa de och försökte hälla i mig. De visste att min mamma skulle komma och hämta mig, mådde så dåligt hela tiden och dagen efter kände man att man var fortfarande påverkad av allt. Kunde inte göra något på hela dagen bara spydde hela tiden,fick inte i mig något så fort man hade vilat så var det bara springa på toa och ha hinken i knät,för så fort jag spyr så kändes som att jag kissa på mig också.


Kan nämna att jag har lämnat det gänget har ingen kontakt med dem längre

nouw.com/pojkensmamma
lljonsson
lljonsson,
Men fy vilka hemska människor! Skönt att du har lämnat de bakom dig. De är inget att ha!
nouw.com/lljonsson
pojkensmamma
pojkensmamma,

Ja kom på en sak som borde finnas jag såg bara ett klipp men vet inte vilka som la upp det och det var någon som hade en idé att göra ett nagellack som skiftade färg när man stoppade ner fingret i en drink. Och innehöll den något annat än alkohol så bytte den färg..detta skulle ju vart bra om sådant fanns tror först att den är genomskillning först så killar ju också ha det för det kan ju drabba de också. Men som sagt kommer inte ihåg vart jag såg det och vem som gjorde reklamen

nouw.com/pojkensmamma
lljonsson
lljonsson,
Hm.. de låter inte trovärdigt tyvärr enligt mig. Men hade ju varit skönt om något sånt fanns.
nouw.com/lljonsson
greta
greta,
Men fyyy <3
nouw.com/greta
lljonsson
lljonsson,
spiinaker
spiinaker,

Fy vad hemsk upplevelse! Hoppas du mår bra idag!♥️

nouw.com/spiinaker
lljonsson
lljonsson,
De gör jag 🤎
nouw.com/lljonsson
nadjanicole1984
nadjanicole1984,

Jag var hos kompis i december och jag valde dricka alkohol som jag ej är van med egentligen så jag drack ifrån flaskorna och en av vännen sa att jag skulle dricka mer när jag sa nej och jag fortsätte och jag drack vhiskey som jag egentligen hatade och några till och jag spydde 🤮 3 fredag lördag och söndag men jag mådde illa och jag kommer aldrig mer dricka för jag brukar sällan dricka så det var längre sedan jag drack när jag drack i december

nouw.com/nadjanicole1984
lljonsson
lljonsson,