ÄNTLIGEN SJUKSKRIVEN!

I torsdags var de ju dags för mig att åka till ångestenheten igen för mitt andra samtal. Vi fortsatte där vi avslutade förra veckan. Att prata om alla ens problem och ens mående kräver en del tänkande, man måste tänka tillbaka på barndomen och allt som hände då. Så de är väldigt energi krävande.

Men som de ser ut nu i alla fall så kommer vi börja med att hon ska prata med sina kollegor om vilket upplägg vi ska köra. Eftersom jag den senaste tiden inte har haft någon energi eller ork till att göra något så blir de första steget att lägga till en ny medicin. En medicin som heter Voxra som egentligen är till för patienter som har adhd.

För personer med adhd som tar denna medicin så lugnar de men för personer som lider av ångest och depression så kan denna medicin ge motsatt effekt. Så vi ska testa den medicinen till att börja med.

Om de är så att denna medicin fungerar så ska vi gå vidare där jag kommer bli skickad till ätsnörningsenheten eftersom jag har stora problem när de kommer till maten. Jag både hetsäter och svälter mig själv vartannat. Så de är där vi kommer börja. Att få upp energin och orken för att sedan ta tag i kosten för de är ju ännu en orsak till varför jag är energilös.

Sedan är tanken att vi ska gå på min kräkfobi till vintern eftersom de är på vintern som den är absolut värst. Och de är verkligen något som jag helst inte vill göra för att de är så obehagligt att utsätta mig för min allra största fobi. Men den hindrar mig från att leva mitt liv så de måste ske en förändring.

Vi avslutade vårt samtal med att hon ÄNTLIGEN sjukskrev mig. Jag har kämpat med att få en sjukskrivning i 2 års tid utan resultat. Så detta känns så otroligt skönt! Äntligen kan man förhoppningsvis slappna av ett tag i alla fall & bara fokusera på att börja må bättre & ta hand om kroppen.

Gillar