ÄNTLIGEN BÖRJAT MÅLA

Enda sedan jag & sambon flyttade in i detta radhus så har de varit många saker som jag velat ändra på. De första vi gjorde när vi flyttade in var att byta golvmatta, innan var den gul och nu är den mer grå/blå vilket känns betydligt bättre. Sedan var de dags att ta tag i vardagsrummet. Som tidigare var en tapet som var vit men den var så gammal att den nästan såg gul ut. Så där tapetserade vi om och de fick bli mörk gråa tapeter. Så mycket finare & man fick en helt annan känsla i rummet.

Efter vardagsrummet så var de dags att måla om på nedervåningen. Vi hade vita väggar som var fulla med sprickor och annat trasigt. Då valde vi en färg som heter sandsten och jag har nog aldrig varit så nöjd med en färg som den. Den går mot de biege hållet och som ni alla vet så älskar jag färgen biege.

När allt de var gjort så har de stått väldigt stilla på att måla eller tapetsera här hemma. Eftersom vi bor i en hyresrätt så vågar man ju inte göra allt precis som man vill ha de. Men eftersom målaren som var här och målade köket lämnade kvar färgen som blev över så satte jag idag igång med att måla sovrummet.

I sovrummet har vi en vit/grå randig tapet, riktigt gammal & ful om ni frågar mig, haha. Har velat måla om i sovrummet så länge men inte vågat. Men nu har tillräckligt många övertalat mig och wow! Vilken skillnad. Än så länge har jag bara målat en vägg för färgen räckte inte längre men jag är så nöjd! På bilden ser ni även den vita väggen bredvid och vilken skillnad de blir.

Jag trodde sambon skulle bli väldigt arg på mig då han gillade den gamla tapeten men han tyckte de blev fint, puh! De är ju jag i denna familj som brinner mest för inredningen och eftersom jag fotar allt så måste ju allt se bra ut i hemmet. Så de känns skönt att detta projekt äntligen är igång! De kommer bli så bra till slut.

Gillar

Kommentarer