Ännu en förlust

❤ VARNING FÖR KÄNSLIGT INLÄGG
Tw missfall

Jag var på väg hem till mina föräldrar för det årliga julbaket. Redan i bilen på väg dit så hade jag fruktansvärd mensvärk. På den nivån att jag var tvungen att blunda och fokusera på min andning. Smärtan var annorlunda mot vad jag känt innan. Jag som läst mycket, pratat med barnmorskor och sett mycket videos intalade mig själv att de var normalt. Man kan ha mensvärk eftersom det växer där inne. Tog en Alvedon och försökte fokusera på annat.

Ingenting hjälpte, inga värktabletter, inte värmekudde.. efter att ha varit hos föräldrarna i några timmar så gick jag på toaletten där det lät "plums" så fort jag satte mig ner. Jag tittade ner i toaletten och där låg en svart klump, följt av massa blod. Jag försökte att inte få några katastroftankar men vi bestämde oss ändå för att åka hem.

Hade fortsatt värk under kvällen men somnade rätt fort. Vaknade på Luciamorgonen och samma sak igen. "plums" lät det när jag satte på mig på toaletten. Kollade ner & där låg de. En stor klump, lika stor som en gammal 5-krona.

Nu kom tårarna ordentligt, det gick inte att stoppa. Följt av ännu mer smärta & tunga blödningar. Hela söndagen är en enda dimma, var i min egna bubbla hela dagen, även måndagen.

På tisdagen hade jag akutbesök hos en läkare som bekräftade det jag trodde. Missfall. Vad dom kunde se så hade alla rester kommit ut ordentligt under söndagen men även måndagen.

Vårt tredje missfall på 4 år. På något sätt så vänjer man sig med att det aldrig blir en fullbordad graviditet. Trots att mina känningar varit rätt varenda gång så blir sorgen ändå lika tung. När man velat ha barn sedan många år tillbaka så slår detta hårt och hårdare för varje gång. Man tappar hoppet, man tappar gnistan.

Jag pratar mer om detta på min Instagram. @veralouiise

Gillar