ÅNGESTENHETEN

I torsdags så ringde mitt alarm klockan 07.00, jag hade sovit så otroligt dåligt med tanke på att de är den tiden på månaden nu. Men de var bara att kliva upp och göra sig i ordning. Väl färdig så var de dags att ta bussen till Solna för att där byta buss till Karolinska Sjukhuset. Jag passade på att ta en tidigare buss eftersom jag inte visste om jag var tvungen att hoppa av på grund av ångesten. Men allting gick bra och jag var på plats 40 minuter innan mitt besök.

Väl på plats så betalade jag & sedan väntade på att klockan skulle slå 09.00. På detta möte pratade vi mer om upplägget, hur vi ska göra i framtiden. Som de ser ut just nu så ska vi fokusera på att ta en sak i taget med tanke på att jag har en del saker att ta tag i. Men jag tänker att besöket hos ångestenheten kommer i ett separat inlägg.

Vi hade i alla fall möte i nästan två timmar och sedan var de dags att börja bege sig hemåt igen. När jag klev ut från ångestenheten så släppte äntligen ångesten en aning så de gick faktiskt hur bra som helst att ta mig hem. Så otroligt skönt.

Väl framme vid Upplands Väsby station så promenerade jag hemåt så när jag väl kom hem hade klockan slagit 12.00 och de var dags att äntligen få äta lite frukost. Tog de lugnt i några timmar innan sambon kom och hämtade upp mig för då åkte vi och hämtade ut ett paket samt handlade lite.

Eftermiddagen och kvällen blev sedan lugn vilket var väldigt skönt. Fotade ett samarbete och fokuserade på att få i mig näringsrik mat resten av dagen eftersom de är ett stort problem för mig. Men dagen i helhet var väldigt bra!

Gillar

Kommentarer