ångest

Herregud vad dagarna går fort nu! Julen är förbi sedan länge och snart firar vi in de nya året. Min julafton har ni ju redan läst om men jag mådde faktiskt inte så bra på julafton. Jag hade ångest hela dagen av någon anledning, kunde aldrig riktigt slappna av. Jag & sambon firade jul på olika håll, vet inte om de kan ha varit en av anledningarna.

Eller var de kanske att jag från första början hade tänkt att sova hos mamma & pappa men i sista sekund fick skjuts hem istället? Jag vet faktiskt inte. Man borde tycka att ångesten inte ska komma när man är med nära och kära men av någon anledning har jag som mest ångest när jag är hemma hos mamma & pappa utan sambon. Jag kan inte slappna av och kan definitivt inte äta något. På julafton åt jag tre köttbullar och lite omelett.

Jag har aldrig haft ångest på julen förut då de är min absoluta favorit årstid men allt förändras med åren.

Efter julafton har jag varit helt utslagen. Känt mig bakis i flera dagar så julafton tog hårdare på mig än jag trodde. Men nu blickar vi framåt. Snart är de äntligen ett nytt år och jag känner mig så redo. Även om nyårsafton ger mig lite smått ångest så längtar jag tills de är 2020. Nyårsafton kommer spenderas tillsammans med min stöttepelare, min sambo. Samt våra vänner. De kommer bli en lugn kväll & de är precis vad jag behöver.

Gillar

Kommentarer