30 års festen

Jag började dagen med att pynta tårtan eftersom den skulle fotas innan alla andra kom. Jag pyntade med lite härliga blommor & tycker den blev super fin. Blåste upp ballonger, dukade fram utomhus. Jag hann inte ens ta en dusch eller byta om innan sambons föräldrar kom. Men de gick bra ändå. De ville komma tidigare pga allt detta med covid.

När sambons föräldrar åkt så hoppade jag in i duschen & sedan slängde på mig en klänning. Jag hann inte ens sminka mig innan nästa gäster dök upp. En efter en droppade alla in, vänner & sambons familj. Vi var så många att vi inte ens fick plats runt borden & då hade jag t.om glömt att bjuda min familj till fikan men de var nog lika bra för de hade aldrig gått.

Vi fikade och sambon fick äntligen sin present som varit så jobbig att gömma. Han fick sin absoluta dröm-grill i födelsedagspresent. I två veckor har den stått på grannens tomt där vi försökt gömma den. Men detta monster väger över 100kg så de var inte lätt att förflytta den.

Efter allt fika så började sambons vänner droppa in, några av de som varit med på grillen eftersom vi självklart var tvungna att inviga den. Så vi var ett gäng som åt middag tillsammans innan festen började.

Vid sju började alla droppa in & som tur var så kom alla lite efter varandra så de inte blev så trångt som jag trott. Helt ärligt så kändes det som att jag gick runt och städade konstant medan alla andra hade kul men de blir väl lätt så när man är nykter antar jag.

Jag städade mellan 09-01.00 och sedan gick jag och la mig. Då var de bara sambon och hans fotbollsgrabbar kvar. Somnade dock inte för än vid 03.00 när alla hade gått hem.

Denna dag hade jag stressat över i flera månader & nu var den äntligen över. Sambon var otroligt nöjd & de var ju huvudsaken.

Gillar