Ligger just nu i sängen och funderar,funderar på allt mellan himmel och jord verkligen. Tänk om vi människor kunde spola tillbaka till barndomen och återuppleva allt,återuppleva alla framgångar men också alla motgångar.
Om vi då vetat vad vi skulle stå framför, alla val vi hade behövt göra? Hade vi kunnat förbereda oss bättre då? 
Eller är det så att hur mycket vi än förbereder oss för nästa steg så kommer vi ändå gå igenom samma känsla?Samma glädje,samma rädsla?
Att hur mycket vi än förbereder oss så kommer vi ändå få våra hjärtan krossade,vårat hjärta kommer någon dag gå sönder och hur förbereda vi än är så kommer det göra ont,så ont.

Likes

Comments

livet rullar på

Likes

Comments


Hahaha vad är det här? första inlägget i år typ, bra uppdate där jaaa.

Det är alla ♥-dag idag för er som har missat det å min kille låter mig fira det själv för andra gången i detta förhållande.Hoppas han får en fin dag där inne för sig själv inlåst ja:)))))))))) blä

Ska ut och käka med dom i klassen som är lika ensamma som jag idag å sen ska vi ha myskväll med allt möjligt gott. Låter super tycker jag. Och nu har vi fått lov också vilket ska bli såå skönt! Har inte planerat särskilt mycket utan tänker nog åka upp till Leksand en sväng, va ett tag sen nu.

Mna fina 

Likes

Comments

Står inför ett av de svåraste valen jag har gjort i mitt liv och jag sitter verkligen helt fast. Vet inte vad jag ska göra,ska jag följa mitt hjärta eller huvud? Kan inte förstå att detta händer igen, du är där inne och jag är här ute. Vi båda är ensamma utan varandra men ändå så var det du som lämna mig. Önskar bara någon kan förstå hur det känns,någon som vet. Jag själv känner inget längre, det är bara helt tomt.

Likes

Comments

Hej gosisar!

Nu är det bara två dagar kvar till jul (eller ja, klockan är 23:00 så nästan bara en dag) men har verkligen inte fått några julkänslor alls..antar att det är pga det dåliga vädret,men lär väl få det när julafton är här. 

Är med min knäppis just nu och ska väl snart sova för måste upp skapligt tidigt imorgon. Ska hinna med att göra naglar, träna, körlektion,klä granen och baka julgodis osv. 

pusssarLikes

CommentsDet börjar närma sig jul och jag har inte köpt en enda julklapp,så typiskt mig att vara ute i sista stund....

Har iallafall haft en mysig helg, utgång i fredags med mina favoriter och bakishäng med pepparkaksbak och lite sånt i lördags med min absolut bästa. idag har jag både hunnit med att övningsköra med pappa och varit på torp en sväng och fixat en ny mobil som jag ska hämta imorgon, byter ut iphonen mot en samsung s4 denna gång, gillar iphone men saknar att vara en samsung användare.Haha

Annars då? Uppdaterar ju inte allt för ofta så det hinner ju att hända en del. Har haft vilovecka och imorgon är det back to gym.

Jag och Patrik har för övrigt 14 månader imorgon, det får firas lite smått med julklappshandling och mysmiddag på tisdag i Göteborg,love

Likes

Comments

When I say or do something, I do it. I don't give a damn what you think, I'm doing this for me

Gjorde ju somsagt en tatuering i september och har helt glömt bort att lägga ut en bild..så här har ni den. Helt spegelvänd och halva texten är bakom sport BH'n men what to do


Likes

Comments