Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå everybody allihopa!
Har haft den bästa och roligaste helgen hemma hittentills. Jag sitter på tåget tillbaka till Helsingborg nu och känner att jag helst hoppar av i Malmö igen. Fick äntligen dansat igen efter kanske en månad, senast var på malmöfestivalen. Har fått träffat lite vänner också, som jag verkligen saknat!! Kvällen i lördags avrundades på casinot vilket var superkul, alltså allting handlar ju om tur i spel egentligen. Men ja!

Har även hunnit med att jobba, syftet med att komma hem denna helgen var egentligen jobbet. Det var min absolut sista helg. Har nämligen fått ett nytt arbete i Helsingborg, det ska bli superkul! Fan alltså ju längre tiden går desto mer längtar jag hem, jag har dock inte kommit så långt än att jag börjat gråta av saknad för jag trivs nog lite för bra med att bo själv. Plus att Helsingborg ändå år en fantastisk stad som jag trivs bra i, om man bara hade kunnat flytta över alla mina fantastiska vänner och familj hit också..

Likes

Comments

Idag ligger precis alla mina känslor på utsidan av min kropp. MEN idag gick jag på del två av min semester, så jag har bestämt mig för att göra något galet och som jag aldrig trodde att jag skulle göra förut. Testa min smärtgräns lite. Jag hade velat åka utomlands också egentligen, så får se om jag hittar något billigt nu i dagarna.

I detta nu håller jag på att fixa hemmagjord glutenfri pizza, alltså vill slita av mig allt hår för det är så klyddigt och kladdigt.. Haha. All eloge till min mamma som lär få avsluta det!

Min favoritkille kom hem idag. Gud vad jag saknat min lillebror. ❤️

Likes

Comments

Mina vänner. Detta är mitt favoritcitat just nu. Oavsett vart man är någonstans i livet så tror jag att det finns någon för alla och att man inte ska känna, tänka eller vara för mycket. Utan bara leva i nuet. Man kan aldrig stressa fram något och i kärlek måste man vara två och det måste framförallt vara ömsesidiga känslor. Bättre att vara ensam än att vara ensam i tvåsamhet. Visst?..

Likes

Comments

Likes

Comments

​Kan vara en av de låtar som går på repeat här hemma just nu, mitt i prick. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! Ville bara titta in och säga hej. Mina dagar fylls med jobb och idag gästspelade jag på triangeln vilket var superkul! Alltid kul med lite variation tycker jag! Har hängt med Eve också i veckan och träningen flyter på. På lördag håller gymmet stängt för ett klubbmästerskap så det får bli vilodag!

Imorgon har jag en grej jag ska göra hela dagen fram till 19-20, sen så styr jag kosan hem till Nicole för en tjejkväll, alternativt om vi skulle åka hem till mig. Både hon och jag har varit sjuka så vi har inte träffats på två veckor!! Även om vi har pratat i telefon så behöver man ventilera ibland.

På lördag ska jag och mamma åka till Köpenhamn för tivolimys och gå på deras julmarknad, jättemysigt och det var flera år sedan jag var där! På tal om lördag, förra lördagen på lucia så bakade jag, pappa och John lussebullar. Men det får ni i ett annat inlägg för nu ska jag nanna! Gymmet tidigt imorgon!

Godnatt godingar, L.


Likes

Comments