​Hej! Nu är det tänkt att jag ska börja skriva igen. Mer som en hjälp på vägen att få ut det jag inte kan formulera annars och kanske ett sätt att se tillbaka på allt senare. 

Min första vecka ensam har gått. Jag har räknat ut att sen jag flyttade *hemifrån* vid 17 års ålder så har jag aldrig riktigt bott helt jävla SJÄLV. Jag flyttade ihop med Josefine, Amanda, Jennie, ett par pojkvänner, osv osv. Nu är jag för första gången helt själv i min egna jävla lägenhet? Detta är huuur läskigt som helst. Men har bara fått typ 13 panikattacker. Igår sov jag helt själv i sovrummet istället för i soffan för första gången t.e.x? ETT steg. Heja mig. Jag har också målat om hela lägenheten så allt är liksom nytt. 

Jag har fått en fasttjänst på jobbet också, såå glad över detta för kan verkligen inte önska att något vore annorlunda där? Trivs alltså väldigt bra. Hela våren kommer bestå av jobb jobb jobb och det är väl fan lajvet. Jag hatar snön, att det är kallt, och att det är så jävla mörkt jämt, så jag kan fan gärna jobba. Och dricka vin ibland såklart. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments