Va ett tag sen jag skrev. Men en liten uppdatering på vad som hänt!

Jag har ju flyttat, till min alldeles egan lägenhet. Något jag trodde aldrig skulle hända.. Int på vldigt länge iallafall. SÅ jävla skönt. Folk kan komma till mig å det e int bara jag som måste åka till dom hela tiden. De e int alltid så jävla kul. Kaninerna verkar trivas bra här, vilket e skitbra!


OCH jag har rakat av mig håret. Kände att nu vare fan dags. Så skönt att int ha nå hår.

Idag har jag bjudit mamma å pappa på käk. Det blev klyftpärer å lax med citronsås. Annars så har jag varit hemma hela dagen, städat lite å så. Nu på kvällen har jag kollat på tv, bada och jag har spela nå spel på telefonen. De e i perioder som jag fastnar å nötar som fan.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet ni? JAG SKA FÅ EGET. Ja tro det eller ej, men jag ska ska äntligen få flytta till en egen lägenhet. Fyyfaaan, livet känns lit bättre. Längtar så mycket.


Här har ni lit gamla bilder å.

Har jag sagt att jag älskar dessa barn? Så jävla underbara, för det mesta;) Dom betyder så sjukt mycket för mig, även deras föräldrar. Älskar dom allihopa. Dom finns alltid där för mig, får mig att känna mig behövd och dom har gjort så mycket för mig.

Likes

Comments

Idag sov jag alldeles för länge. Får ångest när jag sovit så länge, sov till ett typ. Det är ju skitkul å vakna med ångest resten av dagen. Men det e annat som spelar in å, mest annat. Fyyfaan.

Blir jävligt lugnt idag. Imorgon ska jag till Ånge. Är ju tisdagar och torsdagar jag åker dit, oftast.

Kollar på Dexter gör jag också, en serie jag och P kollade på tillsammans men nu kollar jag ju själv. Nu kan jag kolla när jag vill och hur mycket jag vill. Så jävla bra serie!

Likes

Comments

Denna helg blir det lugnt. Lillis är här med mig nu, tänkte jag skulle slänga upp ett inlägg.

Hon e så himla underbar Lillis, men de e Felix också! Man blir så glad av dom.

Jag och P är int tillsammans längre heller. Ville bara få ut det också. No comments.

Likes

Comments

Ja. Denna helg har Charlie varit här hos oss. Eller ja han e fortfarande kvar här men ska hem idag, när vet jag int.

Det har varit rätt lugnt i helgen. Int gjort så mycket, bara varit. Men igår åkte vi till badhuset, jag, Sandra, Felix och Charlie. Det va huur skönt som helst. Sen va jag väl bara hemma å spela sims och kollade på serie. Lyssna även på ljudbok. Idag äre ännu mer lugnt, känner mig ba såå slö. Orkar int göra nå. Och helt ärligt mår jag väl int helt bra heller. Men det kommer bli bättre, och till veckan händer det saker så man har nå att göra och annat att tänka på.


Ska försöka att blogga lite oftare. De e ju faktiskt kul, och skönt att skriva av sig ibland.


Likes

Comments

Hallåååå! Ger det ett nytt försök med att blogga.. Men nu gör jag det på datorn så det ska väl int bli nå fel nu!

Det e flera gånger jag tänkt blogga men int orka och tre gånger jag faktiskt gjort det. Men jag har råka tryckt bort eller bleve nå annat, och då hare varit från telefon..


Idag har jag handlat åt mormor, bara varit hemma. Varit lit hos Sandra, vi tog nyss en kort promenad. Nu tänkte jag bara vara hemma å chill tror jag. Pontus e ju borta på jobb.. Så han kan jag int åka till..

Imorgon ska jag till Ånge, just imorgon händer det väl int så mycket där. Får se vad jag gör.


Annars så har jag börjat sminka mig lit mer nu för tin. Det e så kul. Kan vara kul, och varje gång nu så sitter jag å sminkar mig samtidigt som jag lyssnar på en ljudbok. Underbart avslappnande.


Skaffade ju nextory för då fick man gratis i två veckor.. Men sen blev jag kvar där. Fastnade totallt. Tänkte egentligen byta tillbaka till storytel, men tydligen så vart det samma pris ändå. Så bev kvar på nextory. Har läst som fan å! Så spännande serien jag läst nu. Med kepler, hypnotisören, paganinikontraktet, eldvittnet, sandmannen, stalker och nu är jag på sista boken kaninjägaren. SÅ bra, rekomenderar!

Också håller jag på att lyssna på Engelsfors-triologin, cirkeln, eld och nyckeln. Nu är jag på eld, också väldigt bra!


Likes

Comments

Igår träffade jag Cissi och Erica, mycket trevligt! Vi käkade pizza å surra massor, tog en sväng med bilen.. Ja, vi gjorde int så mycket men det va skitkul å ses iallafall!

Efter det åkte jag till Pontus, vi åkte också ut en sväng med bilen sen gick vi och la oss. Jag va så jävla trött.

Idag blire lugnt, än så länge iallafall.


Dagens makeup!

Gårdagens makeup!

Likes

Comments

Felix som ville träffa kaninerna

Är hos Jimmy(min kusin) och Frida å hälsar på med barna

Lek och bus i parken

Mamma som knäppte å la ut på sin snapchat, lika bra att ta den och lägga ut här på bloggen. Så fick ni se en outfit!

Likes

Comments

Det blev en tidig morgon idag. Klockan sex vakna Felix, det blev tidigare idag än igår.
Men igår kunde jag ba lämna han nere med mamma å dom, och gå å lägga mig igen. Men int idag, men det spelar ingen roll heller. Kommer nog sova en skvätt senare om jag int har nå bättre å göra.

Pontus kommer hem idag nån gång, så då ska jag vara med honom å. Awesome.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på golvet med kaninerna..  Ska väl gå ner å kolla på tv, må ju passa på när mamma å pappa int e hemma.  

Felix ligger å sover på mitt rum, han sov här igår också.. Men idag i bäddsoffan för första gången. Fast han e så liten tar han nå sjukt mycket plats. Så kanske man får sova bra nu.

Och Charlie e här, kom i torsdags till och med. Åker hem imorgon. Fast nu e han ju i åse med mamma å pappa. Så bara jag å Felix här hemma nu.

E så jävla trött, men jag vill int sova än. De e för tidigt. Och e så jävla mätt så jag ångrar att jag ens åt. Så onödigt å äta så jävla mycket att man håll på å spricker typ. fy

Likes

Comments