Igår skulle jag ut med arbetskamrater...vi skulle bowla. Snälla vänner hade erbjudit sig att ha barnen. Första gången för dem att inte följa med oss föräldrar. Jag vet konstigt kanske, men vi har inte haft det behovet. Nu är det ju inte så länge sedan du vandrade vidare. En månad idag...det kändes. Hade sådan ångest igår, d3ls för att jag va ute och dels fär att jag hade lämnat barnen. 

Bowlingen o maten gick bra men när jag skulle hem. Då kom ångesten...ångesten över att du inte finns med mig längre. Jag har inte min åkta hälft bredvid mig...orättvist. Vem ska jag nu dela tankar o känslor med....orkar snart inte mer....snälla.....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

just nu e jag så arg....min bil e DÖD...ja den startar inte alls....provade byta batteri men ändå hände inget....trött tröttare tröttast....

Jag behöver dig mannen...Nu & för alltid...de va inte dags att gå ännu...varför Du och varför Nu??!!

Jag orkar inte fler motgångar nu....snälla

Likes

Comments

​Finns en hel del som skapar det just nu. Kommer ha bloggen till att skriva av mig lite... jag är 42 år och har 2 underbara barn...tills ganska nyligen levde jag i tvåsamhet..

Precis som de ska va....men....ja MEN idag lever jag ensam o mannen finns med oss i våra 💖

Berättar mer när jag orkar....

Likes

Comments

​ja ibland händer det oförutsedda saker. Saker som man tror inte ska hända en..en helt vanlig måltid förvandlas till kaos....den man älskar försvinner från en...ja du är älskad o saknad.

53 år blev du.....ingen ålder....suck

Likes

Comments