Livet är svårt som fan nästan hela tiden. Jag har suttit i så många situationer så jag vet inte ens vad jag ska säga längre. Hur ska man klara av allt? Varför lever jag? Varför blir allt bara dåligt?

Så har jag tänkt många gånger men nu inser jag att allt blir bra någon gång. Livet är fyllt av gåtor och motgångar, men också fyllt av lycka, kärlek och uppgångar.

Största läxan jag har lärt mig är att aldrig ge upp, så snälla ge aldrig upp.

"

Livets stora gåta


Kan få en att gråta

Det må vara svårt


Men kämpa jävligt hårt

Till slut är allt uppenbart


Och då lyser stjärnorna solklart

"

-LjusetiMörkret

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

vi alla har vänner men ibland kanske vi inte tycker det. Men vi alla har i alla fall någon som bryr sig om oss. Det är en sak vi borde vara sjukt glada över, jag är sjukt glada över mina vänner som stötter mig och som finns där för mig. Det må vara mitt liv mina problem men mina vänner finns där för mig i vått och tort. Som ikväll så hade jag ingen stans och sova och då fans en av mina vänner där för mig. Om det verkligen känns som att ni inte har någon så får ni gärna skriva på min public kik som jag ska fixa sen. Det krånglade till med ipaden när jag skulle göra den. Men lägger ett inlägg sen när den funkar.
"vänner är som en karta, visar vägen för oss i svåra stunder"
-LjusetiMörkret

Likes

Comments

Jag lägger upp på den här bloggen så ofta jag kommer på något att skriva om. Så ibland kan det bli flera gånger om dagen. Men ska i alla fall försöka med att lägga upp minst 1 blogginlägg om dagen.om det är någon som känner att dom vill och behöver prata med ngn kan ni kika mig för just nu har jag bara en kik som ni kan få tag i mig på.
den heter som här LjusetiMorkret
"lätta på hjärtat, lyft sorgen"
-LjusetiMörkret

Likes

Comments

snackar nästan hela tiden om att alla har något på insidan som de är ledsna över. Det är inte bra att hålla inne allt mycket behöver man säga för att lätta på sitt sinne. Gör inget dumt säg bara till någon prata med någon om hur du mår då blir allt mycket bättre.
"problemet kanske känns stort, Men med en hjälpande hand försvinner det bort som vinden"
-LjusetiMörkret

Likes

Comments

lycka är en sak vi alla definierar på olika sätt. jag skulle säga att min största lycka är när jag är med folk jag älskar. alla vi har ngn som vi bryr oss om och så har vi alla ngn som bryr sig om oss. umgås med folk du tycker om för det är oftast det som gör dig lyckligast. människor är den största lyckan sitt inte inne hela dagarna försök att umgås och vara lycklig.
"upptäck världen, hitta lycka"
-LjusetiMörkret

Likes

Comments

Ett jätte stort tips till er alla är och sova och äta frukost lunch och middag. är du vaken hela natten persterar kroppen mycket sämre och det kommer gå sämre i skolan och allt sådant. du får sämre minne om du såver dåligt. men sånt går å fixa i guess börja sova bättre och sov 4 real, jag förstår inte varför vissa aldrig typ sover och bara sover varranan dag ist för varje som man ska. man förstör bara för sig själv om man gör så. så sov på nätterna kan ni verkligen kan ni skaffa hjälp och så det är inte så svårt. du hinner också mer på dagarna när du somnar i tid du mår bättre och en massa ;)
"Eat, Sleep, Shit, Repeat, thats good for you"
-LjusetiMörkret

Likes

Comments

enligt mig så ska du inte skämmas över dina ärr. ärr är som tatueringar med bättre historier. du ska ska inte skämmas över dig själv på ngt sätt för vi alla är vackra på vårat egna sätt. skämms du över dig själv tycker jag att du ska tänka efter och kolla dig själv i spegeln och inse vilken vacker person du är. spelar ingen roll hur du än ser ut du är lika mycket värd som jag å alla andra. skämms inte över din sexuella läggning försök med att säga det till dina närmsta vänner. vissa saker måste man bara få prata ut om så äre det känns alltid bättre å bara prata ut om hur livet är. håller du inne allt blir det som ett glas du börjar med att hålla kvar lite sen blir det mer och mer och mer till slut rymmer inte ditt glas något mer och då har det gått för långt prata med ngn innan allt går över glaset. du ska inte skämmas över ngt som du känner är dig själv. vill ni inte prata med ngn i din familj så prata med din bästa vän, för det har nog alla någon som dom kan lita på.

"skämms aldrig, du är vacker"
-LjusetiMörkret

Likes

Comments

jag tycker livet är ett äventyr som vi själva ska klara oss igenom vi får små hjälpmedel på vägen men mer än så blir det inte. ibland skulle det vara skönt med hjälp på resan, då finns det många fina personer som kan hjälpa dig på din resa. jag finns här för att göra mitt bästa och hjälpa er på er resa. om du låter ngn annan styra båten så försvinner väl det roliga i det hela, det är same med livet låter du ngn styra ditt liv så blir detinte lika kul. ditt liv ska du själv styra över inte låta ngn sätta ett koppel runt din hals. det finns vissa saker du måste göra som skola och sådant men låt inte ngn styra över hur du ska vara du är unik och vacker så låt ingen förstöra det. riv dina väggar själv ingen annan ska göra det åt dig. din mamma och pappa finns som hjälpe medel i livet men låt dom inte styra dig till 100% du måste få som du vill ngn gång men inte alltid lite bestämmer dom. är du i ett förhållande låt inte den andra personen styra dig.

"din resa, låt ingen annan styra båten" -LjusetiMörkret

Likes

Comments

Vi har alla tankar som kan dra oss ner i det djupa havet, låt inte tankarna ta tag i dina vingar kämpa emot dom få dom å försvinna tänd det lilla ljuset inom dig få det mörka att försvinna. 

"vänta inte på hjälp, kämpa så kommer hjälpen" -LjusetiMörkret

Likes

Comments

Alla har ngn gång blivit sårad tack vare kärlek. Men låt inte det förstöra för er, ni måste kämpa med allt i livet livet är inte ett spel du kan vinna med några lätta knapptryck. Du måste kämpa hela vägen upp för trappan så säga. Att vara älskad är nog en sak jag tror alla vill vara men det är en av de jobbigaste sakerna i livet å kämpa för. Men när du väl har kämpat för att få det å funka är det så värt det. 

"Sök inte efter kärlek, låt dig snubbla in i det" -LjusetiMörkret

Likes

Comments