​Bonsoir!

Sitter för tillfället på en uteservering i min lilla päls och ett linne i februari (!!!) och jag fryser inte! Visst det finns värmelampor men ändå! Hur sjukt? Våren är påväg till Paris, underbart. Sitter dock inte här för att det är så kul, utan för att Isabel jobbar och jag har inget annat för mig just nu. Men ska snart packa ihop och bege mig hemåt och kolla någon film sen vid 23 ska jag tillbaka och möta upp Isabel och två andra svenska tjejer som också bor här i Paris, och så ska vi ut för någon drink! Så mysigt!
Tänkte iallafall bara uppdatera och berätta mina planer för kvällen.
Vi hörs när vi hörs!!
Bisous


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Under vår tid har i Paris har vi hyrt en lägenhet via AirBnB. Inte billigaste sättet att hyra lägenhet på men det känns tryggt och allt är inkluderat när man hyr via AirBnB. Vår lägenhet ligger i 7de arrondissementet, vilket även är det arrondissementet/distriktet i Paris där Eiffel tornet är i, så vi har ca 5 minuters gångavstånd till underbara Eiffel Tornet.

Och denna lägenheten har vi då hyrt från 29 december fram tills 28 februari, då planen egentligen var att flytta hem igen, men vi båda två känner att två månader i Paris är alldeles för kort, så igår bokade vi en ny lägenhet fram till 1 april! Även denna gång via AirBnB och samma hyresvärd som har denna lägenheten. Eftersom vi totalt har kärat ner oss i det området vi bor i nu hittade vi då vår nya lägenhet bara 2-3 minuter längre ner på vår gata, så dit kommer vi flytta den 28 februari.

Här har ni lite bilder ifrån vårt område, Rue Saint-Dominique<3

Likes

Comments

Godmorgon på er och glad alla hjärtans dag! Jag har aldrig varit den som firat alla hjärtans dag något speciellt men till er som gör det, hoppas ni får en jättefin alla hjärtans dag!

Planerna för dagen är att jag och Isabel ska nu äta frukost, sen ut på en långpromenad och senare ska Isabel vidare mot sitt jobb och mina planer är då att följa med och sätta mig där och förmodligen äta lite. Har inga spikade planer för kvällen och Isabels jobb är som vårt andra hem haha, så passar mig utmärkt att sätta mig där och ta en drink eller två.


Här har ni en bild på en och mina Isabels första frukostar här i Paris, så lyxigt har vi det tyvärr inte längre att vi kan gå ut och äta frulle varje dag..

Likes

Comments

Heeeej och välkomna till mitt första inlägg på min nya blogg! Har ju bloggat förr i många år men slutade med det då motivationen tog slut tyvärr.. Men nu när jag och min bästis Isabel har flyttat ner till Paris kan jag inte tänka mig ett bättre tillfälle att börja blogga igen och få berätta om min vardag här!

Så, själva tanken med denna bloggen är först och främst att jag ska berätta om min vardag här i Paris, försöka få med lite fina och mysiga bilder, skriva ner lite tankar och åsikter och bara ha den som en öppen dagbok för folk att läsa. Även underbart att ha någonting som man själv kan gå tillbaka till om några år och drömma sig tillbaks.
Så välkomna till min blogg och till mitt liv i världens stad, Paris<3


Likes

Comments