äntligen kom solen tillbaka. Vi har suttit inne i husvagnstältet i två dagar nu och lyssnat på hur regnet smattrar på taket. Några besök på badhuset här i Borgholm har det blivit under tiden.

sitter och försöker få lite färg på mina vita ben nu ;-)

#öland

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det blev en bra midsommar ändå.trots att jag hade feber precis innan. :-) midsommarafton firades först på en gammal festplats med dans kring stången, fiskdamm, Choklad hjul etc. Lyckan blev stor när Isaak vann en stooor påse godis :-)
Dagen fortsatte sen hemma hos pappa med mat, jordgubbar och lekar.  Runt tolvtiden kröp vi säng trötta och nöjda efter en trevlig dag.

helt utan drama avlöpte inte dagen, det vore konstigt i vår familj. Mina två systrar rök ihop men det ordnade upp sig igen.

Midsommardagen var vi på cirkus med våra två minsta och en av barnens kusiner. Lilla Idén blev lycklig när hon fick rida ponny i pausen. Isabelle somnade innan första pausen så hon var nog road ;-)

Likes

Comments

lyckades få feber i gårkväll.  :-( lite piggare idag så hoppas det går över tills imorgon.  Blir ingen kul midsommar annars.  :-(

Likes

Comments

idag har min älskade son Gabriel tagit studenten. De hade en fin ceremoni på teatern innan de sprang ut. Efter gratulationer så var det dags att hoppa på flaket och åka runt i stan.

Mottagning hade vi sen hemma i trädgården med grillat och tårta.

Likes

Comments

Vet inte om jag räknas till unga mammor längre nu när jag är 38 år. Men jag var en ung mamma när jag fick min äldsta son. Jag var 19 år och min man var 23 år när han föddes. Jag hoppade av gymnasiet när jag blev gravid. Inte helt frivilligt kan jag säga, men skolan jag gick på tyckte inte det passade med gravida elever....

Jag läste sedan in gymnasiet på komvux när Gabriel var född.  Ola, min man (då sambo) hade jobb som tur var, så vi klarade oss bra.  Och mina föräldrar samt min moster ställde upp väldigt mycket för oss med hjälp i form av lagad mat, goda råd och dylikt.

I sommar fyller han 19 år och tar studenten nästa vecka. Han har vuxit upp till en bra kille som jag är väldigt stolt över. <3

Gabriel och jag

Likes

Comments

Dagen började med besök på BVC.  Lilltjejen växer på bra. 76 cm lång och väger 14 kg. Eftersom hon ligger över kurvan med tre streck så tjatar tyvärr BVC sköterskan om att hon väger för mycket och har för högt bmi!  så i princip så säger dom att min baby är tjock! Hon äter inte mer än normalt.

anledningen till att hon väger lite mer, beror på hennes medicinering mot sitt hemangiom.  Den har som biverkning att den kan ge ökad hunger och det fick Bellan när hennes dos ökades när hon var ca 6 månader. Men eftersom hon svarade så bra på medicinen så sänkte läkaren dosen igen och hennes hunger minskades. De extra kilon hon då gick upp följer ju med när hon fortsätter växa men känns inte som om  BVC tar med det i beräkningen.  De har tom skickat remiss till dietist som ville vi skulle skriva upp vad Bellan åt under tre dagar. Dietisten konstaterade att hon hade normalt matintag och att hon skulle fortsätta äta så.

Som ni ser på bilderna så gillar hon även att äta strumpor; -)

Likes

Comments

Kod för att importera min blogg till Nouw: 1806051494

Likes

Comments