Tillit.

Att lita på att någon alltid finns där.
Att du är älskad exakt för den du är.
Att man kan få vara arg/ledsen/besviken men inte bli lämnad ändå.
Att man kan visa sin innersta ångest och berätta sin djupaste hemlighet och inte bli dömd eller skrattad åt.
Att kunna säga "jag älskar dig" och känna sig trygg med det.
Att kunna släppa garden och släppa in helt och hållet och känna att "Gud det här känns bra"

Tillit.

Godnatt🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känslan att vara ensam.


När man har sökt runt i hopp om att hitta nån bara en enda som kan hålla dig utanför ditt eget huvud och man redan har kört slut på alla, ingen orkar liksom längre och du sitter där och inser att det är bara du och dig själv kvar i detta, du känner hur hela bröstet bara fylls med ren ångest och paniken startar i kroppen vart tar man vägen nu? Vad ska man göra nu?
Tystnaden som egentligen låter mer än åskan ovanför ditt huvud tar nu över allt.
Tankarna bankar ner dig igen.
Och du känner verkligen nu..
Känslan att vara ensam ..

/Lizzy🌸

Likes

Comments

När man helt plötsligt befinner sig mitt i all drama och man antingen älskar det eller hatar det.

Vilket som så suger det så mycket negativ energi och man blir inte en bra person utav det.
En viktig läxa jag har lärt mig i livet.
Jag har i mitt "förra" liv varit med om mycket drama och jag har både älskat det och hatat det och det har varit omtumlande, roligt och sorgligt men jag har kommit fram till att drama ja det är verkligen inget för mig längre och sen jag kom på det den dagen för ca 8 månader sedan så har mitt liv varit så mycket bättre och jag en sån mycket bättre människa.
Jag har funnit mycket mer inre lycka och insett värdet av alla fina människor man har i sitt liv och bara uppskattat livet istället för att gräva ner det i massa jobbigt drama.
Man lär sig hela tiden något nytt i livet och man fortsätter bara att växa och denna lärdom är nog en av de bästa jag har lärt mig.
Tack för personlig utveckling 🌸

// Lizzy🌸

Likes

Comments

Vet ni vad det läskigaste är ?

Jag kan ibland titta på Molly och tänka "jag kan inte klara mig utan dig, jag skulle aldrig överleva om det hände dig något allvarligt"
Tänk jag har haft denna lilla tjejen i mitt liv i ynka 3 månader. Hon kan inte prata än och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne.
Jag minns inte ens att hon en gång inte fanns..
Hur går det ihop? Det känns som att hon alltid har varit här. Hur kan man vara så fast vid en person man bara har känt i 3 månader?

Jag kan ha fått höra världens ledsammaste grej eller vara jätte irriterad och trött och så tittar Molly på mig och ler och all ilska, irritation och trötthet bara rinner av mig och jag följer med av hennes leende och ler själv och känner mig lycklig ❤️

En sån lycklig känsla som Molly kan ge
Det slår allt i hela världen!
Och hur ska jag då hantera om hon skulle försvinna ifrån mig? Hur skulle jag kunna andas?
Hur skulle jag kunna leva?

Man har ju läst om föräldrar som helt plötsligt hittar sina barn ledlösa och kalla.. Tanken att man hittar sitt barn så.. Att ens barn har kvävts av kudden eller dött av en infektion, hur ens barn har lidit för att tillslut dö
Den tanken hemsöker mig och jag sover inga hela nätter längre.

Fan .. Det läskigaste som finns det är verkligen att vara förälder 💔

Likes

Comments

Vad jag älskar att solen har börjat titta fram så mycket!
Man blir så mycket gladare 🌞 våren känns nära och även balkonghäng i solen med en kopp kaffe och en bra kompis! Ska försöka fixa till balkongen de närmaste dagarna, ska lägga golvet därute och planera för vilka blommor jag ska plantera 😄 älskar att ha små projekt för mig 😊 imorgon bitti blir det morgon yoga 07.15 för att vara exakt och det ska bli så skönt ❤️

//Lizzy🌸

Likes

Comments

Ligger i sängen och lyssnar på när Molly suger på tutten medan hon suckar till ibland i sömnen 💕 älskar att lyssna på det (då vet jag att hon lever😂)

Jag ställde mig på vågen idag, liksom bara för att .. Jag vill gärna gå ner men jag lägger inte största fokusen på det utan det är att vara så hälsosam som möjligt och jag hade gått ner 2 kg på en vecka 😳 det kändes lite .. Wow!
Och lite .. Woho! 😂 haha jag tycker det känns kul att uppnå saker man aldrig trodde man skulle uppnå! (Nu är ju inte 2 kg mitt mål) men liksom som
en viktnedgång som man aldrig trodde skulle ske! (Exempel hamna på en vikt man inte haft på många år)
Eller att man aldrig trodde man skulle lyckas få den där välsvarvade kroppen, aldrig lyckas få en utbildning, eller aldrig lyckas sluta röka osv osv..
Och jag älskar den super härliga känslan när man har lyckats! När man höjer sig stort och känner sig starkare för att man faktiskt klarade något man aldrig trodde man skulle klara! Det är min absolut största drivkraft i att lyckas förändra saker.
Man blir så mycket starkare som person efter att man har uppnått ett (vad som känns som ett) omöjligt mål.

Så ni som vill förändra något men inte hittar motivationen, tänk på det, hur du kommer känna och hur stolt du kommer vara när du äntligen går i mål!

Nu ska jag sova så gott!
Godnatt 🌸

Likes

Comments

Att gå ner till gymmet är ingen dret!
Jag vet att jag har skrivit mycket om träning och kost och det ser nästan ut som en tränings blogg.
Men detta är en stor del av mitt liv.
Jag älskar träning, jag älskar att man kan vara så hälsosam som möjligt, att man kan forma kroppen och att träning är så bra för så mycket, psyket, sjukdomar osv. Att vända sitt liv är inte lätt då falukorv och pulver mos är det man har växt upp med som "vanlig mat" men allting handlar om vanor, du gör det du är van vid så det gäller att försöka hålla i en ny grej tills det tillslut sitter lika naturligt som falukorv och pulvermos ;)

Nu ska jag njuta vidare av min soliga promenad ner till gymmet!

//Lizzy🌸

Likes

Comments

Godmorgon, godförmiddag? God lunch?
Sitter här med min kaffe kopp och har precis kommit hem från en otroligt skön pw med grannen.
Det är alltid lite roligare att gå pw med någon annan för tiden bara rinner iväg när man pratar och vips så har man gått 1 mil haha 😊 men ibland så är det även skönt att gå helt själv med sina egna tankar och bara höra vinden och se solen gå upp. Det är därför jag går upp så tidigt och går för det är så himla värt det för allt som du får med en tidig morgon när inte ens fåglarna har vaknat.
Nu ska jag laga mig lite mat, en laxbit från igår och lite stekta broccoli och vit broccoli haha (glömmer alltid vad de heter så idag får de heta vit broccoli) 😉

//Lizzy🌸

Likes

Comments

​Något som jag verkligen avskyr är när personer man bryr sig om vägrar ta hand om sig själva.
Säg att din pappa kommer och berättar att han misstänker att han har prostata cancer, då säger du ju såklart "men har du varit hos doktorn? Du måste kolla upp det isåfall" och så vägrar han kolla upp det! 
Alltså vad fan! Det är så jävla elakt och otroligt själviskt! För då går du där och vet nu denna informationen, du vet att du inte har någon makt över denna personens kropp så du kan inte direkt släpa honom/henne till sjukhuset för en på tvingad kontroll heller.. Så vad fan ska du göra? Det enda du kan göra är att må dåligt..

Eller när en person man älskar ringer eller kommer över titt som tätt och berättar att livet är jobbigt och detta är jobbigt och allt är så hemskt.. Du vet vad denna personen ska göra för att det ska ordna upp sig lite grann och du ger denna personen råd och sträcker även ut en hjälpande hand och så tar de det inte, utan de fortsätter att gå och klaga och får dig att må dåligt för att denna personen mår dåligt!

ALLTSÅ LÄGG AV! 
Det är sjukt frustrerande och ångestfyllt för en annan när folk man älskar vägrar fixa sina liv utan väljer att leva i skiten.. 

Vill du ha hjälp så finns jag här, vill du inte det bara var tyst och håll det för dig själv så slipper jag en massa ångest och frustration. 

Godnatt.

Likes

Comments

​Visst vore det härligt om man typ bajsade pengar?
Man skulle kunna göra vad som helst!
Resa utomlands (jag vill till Maldiverna), köpa sig ett hus, betala för sitt intresse eller som i mitt fall ikväll bara shoppa loss! Jag får ju tänka lite ekonomiskt då man är föräldraledig på en csn inkomst ...
(Alltså ingen inkomst då csn inte räknas som en inkomst ..)

Så jag började med att kolla på klänningen där uppe (då jag behöver en) för den var inte i den värsta prisklassen och jag tänkte faktiskt stanna  där och enbart köpa en klänning tills jag kom på "men till en ny klänning måste man ju ha matchande skor" vilket gör att jag går in på Nelly och kollar skor för där har de också snälla svensson priser.

​"Men om jag har klänning och skor.. Då måste jag ju ha en väska!" (fast jag är rätt petig med väskor) så jag går in på boozt.com och kollar och där hittar jag inget mindre än en DKNY väska (inte alls dyr.... eller?).

Nu har jag alltså en klänning ett par skor och en väska och kommer på "MEN GUD! jag måste ju ha några örhängen!" Fortsätter inne på boozt och hittar dessa i en pris klass som är helt ok (om man inte har köpt allt det andra) och sist och faktiskt minst .. "man måste ju ha något på armen typ armband eller klocka" så då fick det bli en klocka ..

Jag är då inte billig i smaken inte .. jag försökte iaf med klänningen där och jag TÄNKTE faktiskt stanna där så lite cred ska jag väl ändå ha :D eller? 

Godnatt.


P.s Länk finns i bilderna om nån vill ha dem.Likes

Comments