Elisabeth Nielsen

Tisha - Gina Tricot
Spets Bh - Oysho

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallå där!

Hoppas ni mår bra och att ni hade en lika härlig fredagskväll som mig! Blev middag med Emelie och därefter utgång på Flamman här i Linkan. Träffade på saknade människor och hade allmänt kul.

Idag gjorde jag en acaibowl med min nya mixer jag fick i julklapp, så gottigt! Lite inspo från Flax and Kale i Barcelona. För att göra den likadan: Mixa fryst banan, frysta bär och någon yoghurt - toppa sedan med chiafrön och kokosflingor.

Nu ska jag bakismysa med killen! Tjohej 🙋🏼🙋🏼

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Har varit fullständigt fokuserad på tentaplugg de senaste dagarna (därav den dåliga uppdateringen). Imorgon bär det av till mitt älskade Barcelona igen. Lite blandade känslor dock. Superkul att få hänga med Jessica (saknat henne så!) och även India i ett par dagar men sen ska två tentor göras. Har pluggat hur mycket som helst men ändå känns det sådär. Får se helt enkelt. Flighten går tidigt imorgon bitti så jag ska nog gå och lägga mig strax!

Ha en fin kväll! Tjoho! 

Likes

Comments

Hejsan!

Då var det bokat. I februari, efter min första tenta i Linkan, blir det London och Barcelona-reunion med mina favoriter. Ska bli så kul att träffa dem igen!

Annars flyter mitt liv på, pluggar varje dag inför tentorna jag har nästa vecka i Spanien. Sen bär det av direkt till Linkan.  Jag längtar efter min lägenhet nu faktist! Det är så mysigt att tända massa ljus och mysa där.

Ska bli bättre på att uppdatera här! Men gör som sagt inte så mycket mer än att plugga och träna! 😂

Likes

Comments

En glad kväll med skratt, bästis, burgare & vin! Blir inte mycket bättre än så. ❤️

Likes

Comments