Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags var jag faktist i stan och shoppade lite underwear och nya navel piercingar. Jag och min kille Albin då gick runt i gallerian och Hötorget och kollade i massor av affärer. Hittade typ inget annat jag ville köpa så det blev inget mer.

Likes

Comments

Ja idag blir det skolfoto med klassen. Jag är nästan alltid taggat på skolfoto eftersom man får fixa sig lite finare än vanligt osv. Jag ska ifallafall ha en fin svart topp från Gina och en par högs svarta jeans från Gina också.

Likes

Comments

Likes

Comments

Fanta är inte ofta man dricker till frukost haha.

Likes

Comments

Äntligen fredag!! Ska bli så skönt med helg! Jag var faktist hemma från skolan idag så min helg började igår kan man säga.
Igår satte jag in en spiral så har rätt ont i magen idag så stannade hemma. Jag kan göra ett inlägg där jag pratar om när jag satte in den och hur det kändes osv. Om ni vill att jag ska göra det så kan ni kommentera.
Idag kom även min mammas kille hem till oss med sina två barn, Malcolm och Valentina. Dem är hur söta som helst. De satte sig vid köksbordet och målade dina naglar med min lillebror som är 5 år haha. Just nu ligger jag i min killes säng och bloggar. Ska bli mycket bättre på att göra inlägg på bloggen. Jag bloggar bara via mobilen men ska börja blogga på datorn har jag tänkt. Imorgon kommer jag att göra ett inlägg där jag skriver om feminism. Är så taggad på det.

Likes

Comments

Jag hade tänkt att göra Snapchat Tag. Många brukar göra den på youtube men jag gör den på bloggen.

1. Vad heter jag på Snapchat? - Jag heter linneea99 där, så Adda mig om du vill veta va gör för saker som jag inte lägger upp på bloggen.

2. Vilka är mina bästa vänner på Snapchat? - Albin, Fanny, Laura, Amanda, Sanna, Denise och Kaisa.

3. Vem skickade jag en Snap till senast? - Fanny.

4. Vem skickade en Snap till mig senast? - Det var också Fanny.

5. Brukar jag skicka fina eller fula bilder? - Det beror på helt vem det är haha.

6. Vem kan jag skicka fula bilder till? - Mina bästa vänner!

7. Vilken är min favorit effekt? - Det är biet helt klart!

8. Har jag många vänner på snapchat? - Jag har precis rensat så har väll ca 50 nu bara, innan hade jag 2000 stycken som kollade min story.

9. Har jag några kändisar på Snap? - And yes I do, Kylie och Justin måste man ju bara ha, följer några fler!

10. Mina senaste publiceringar? - Det var igår vid 10.

11. Hur länge har jag haft Snapchat? - Vet inte exakt men men nått år! Bytt Snapchat ett par gånger också haha.

12. Hur många poäng har jag på Snapchat? - 28 549.

Kommer att göra fler sådana Tags så det kanske kommer en idag eller imorn!

Likes

Comments

Hade tänkt att göra ett sådant inlägg per vecka där jag ger er inspo på olika saker. De här bilderna är inte mina då, men det här är ju verkligen drömmen.

Likes

Comments

Mat, mat och mat. Jag älskar mat haha. Igår var jag och pappa och åt thai buffé. Det var verkligen sjukt gott. Vi möttes och åt innan jag skulle ha ett möte på umo.

Likes

Comments

Jag är så glad att jag äntligen gjort denna piercingen. Har velat göra den så länge men har inte haft tid. Idag kom min kusin och hennes flickvän. Dem piercade mig och är så nöjd. Jag piercade då smiley piercing som ni ser. Det gjorde bara ont när dem tryckte in nålen men inte när dem satte in piercingen. Vi använda en vanlig sy nål och en vanlig piercing som jag köpte på glitter idag för 129kr. Jag är mer än nöjd.

Likes

Comments