Presentation, Dana Sheyda "Sheyen"

Tanken att börja blogga igen har slagit mig ett par gånger när skrivfingrarna börjat klia. Vad gör man då åt det om inte börjar blogga?

Jag ger mig på en kort presentation, mest för sakens skull.
Att jag heter Liza har väl förhoppningsvis inte undgått någon. I hela mitt snart 21åriga liv har jag i princip andats häst. Fick min första ponny innan jag börjat skolan och så har det rullat på. Första, och hittills enda, gången jag varit utan egen häst var när vi tog bort min förra ponny fram tills jag 1,5 år senare köpte min första storhäst. Då gick jag i skola och bodde 18mil hemifrån, och när jag var hemma red jag min tränares hästar, så hästlös har jag aldrig varit.
Förutom hästar gillar jag att lyssna på musik och att gå på rockfestivaler/konserter. Hänga med vänner kan ju vara kul ibland med, så det gör jag också.

Har två hundar, Debbie och Blondie. De är 75% Pomeranian och 25% chihuahua och är snart 2 år gamla. Kullsyskon, vilket varken syns eller märks. Debbie, den långhåriga är min och Blondie är mammas.

Dana Sheyda, eller "Sheyen" som hon kallas till vardags är min häst. Hon är född 2008 och är e Don Schufro ue Frühling. Alltså toppstammad dressyrhäst.

Jag köpte henne nyinriden i Danmark i maj 2015 och hon är min första storhäst. Idag är vi lite av ett dreamteam och tävlar MSV C dressyr. Så man kan säga att vi har utbildat varandra (med hjälp av tränare!!).

Sheyen är en väldigt känslig själ och väljer ut "sin" människa, tack gode Gud så har hon valt mig. Jag vet inte vad jag ska skriva mer om henne utan att det blir svammel om att hon är bäst i världen, så fråga om något är oklart.

För tillfället har jag även ett sidoprojekt, nämligen en inridning.
Det är urgulliga Mona, född 2015 som ska bli en barnponny till mammas kusinbarn. Eftersom att Mona bara är 2 år så går det ju mest att vänja henne vid olika moment och göra henne trygg.
Visst är hon söt?

Det var väl en kort presentation, antar att de flesta som läser redan känner mig.

Vi får se vart det här slutar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments