Idag precis efter jag vaknat och duschat åkte jag, Stella, Oskar och Axel till Elfviks Gård. Vi åt brunch och bara mös, så som vänner gör. Igår (fredag) köpte jag plus några kompisar Thai och åt hem hos mig, sen kollade vi film resten av kvällen. Det var välbehövligt och mysigt. Ikväll ska vi kröka några hos MW, det ska bli trevligt. Målet är att tappa fotfästet, fint som Oskar sa idag. Ciao

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Såhär kan det se ut när Johanna Sörbom har brunch!

Likes

Comments

Livs drink var jättetrevlig igår. Det var bra och kärleksfull stämning hela kvällen. Mycket dans och många drinkar, jag och Beca hade photosech på toan och resultatet blev riktigt Najs. Vid typ tolv drog alla vidare åt olika håll. Ska vara helt ärlig var jag rätt vimsig vid det här laget så jag mötte upp Leo och Stella som hade varit på bio, så åkte vi hem och fortsatte kvällen ett tag hemma hos oss. Nu snart ska jag på brunch hemma hos Johanna.

Likes

Comments

Var på stan med Pappa idag och strosa runt lite. Jag fick med mig hem några saker. En svart Manchesterjacka får Urban Outfitter, ett par svarta old school Vans, ett par svarta kostymbyxor med vit rand och en blå-vit randig tröja från Zara. Nu ha vi precis käkat på Brillo, det var gott, väldigt gott till och med. Ikväll ska min kära vän Liv ha födelsedagsdrink och efter det hoppas jag på ett roligt slut på kvällen!

Likes

Comments

Hej alla min fans, jag är tillbaka!
Japp, jag ska ge detta med att blogga ytterligare en chans. För jag tycker det är kul och det är ett bra sätt att dokumentera sitt liv och för att jag sedan i mina äldre dagar kan gå tillbaka och kolla vad det var jag höll på med. Här är lite bilder från helgen för att underhålla er :*

Likes

Comments

Vacker, vackra, vackert.

Likes

Comments

Alla swaggers som läser min blogg, är det roligt att se sådana här vloggar? Ska jag glra flera under sommarlovet?

Likes

Comments

Jag kom hem idag från en helg på landet men midsommarfirande och annat skoj. Det har varit grymt! Orkar inte gå in på detalj men har en hel ryggsäck men nya minnen och upplevelser. Det kommer en liten vlogg från helgen, inget speciellt men en liten video kommer upp snart.

Likes

Comments

Mina bröder

Likes

Comments