Drömmar och mål

Hej hörni!

Jag tänkte dela med mig lite av mina drömmar och mål vilket är väldigt viktigt för mig. Ibland när jag har dåliga dagar kan jag tappa bort mina mål men jag hittar alltid tillbaka till dem.

Nu tänker jag absolut inte dela med mig av alla mina mål och drömmar utan vissa vill jag hålla lite mer privata och helt ärligt har jag faktiskt inte riktigt koll på alla min drömmar i livet. Jag får ta det lite som det kommer, jag har ingen aning om hur mitt liv ser ut om några år och inte ens om några månader, man får se.

Lite mer långsiktiga mål:

1. Jag vill få ett bra och roligt jobb när jag blir äldre, Jag tror det är rätt avgörande om man är lycklig, ett jobb ska man ändå gå till nästan varje dag året runt.

2. Jag vill komma över min flygrädsla! Ja, jag var på Gran Canaria för någon månad sedan men jag har såna dåliga tankar efter den flygresan. Allt gick bra men problemet var att jag var panik rädd hela flygningen, usch. Detta har gjort att jag inte kan följa med på vår klassresa i maj :(

3. När jag har kommit över min flygrädsla så vill jag jättegärna ut och se världen, efter studenten såklart! Jag vill resa runt och se så mycket som möjligt innan det "vuxna livet" börjar.

4. Under sommaren någon gång vill jag sätta en nolla i LB med Larry. Låter kanske inte så mycket men vill verkligen inte stressa med honom, känns inte rätt! (Har även andra mål med honom men dem är lite hemliga) ;)

5. I min övriga träning som inte är ridningen så vill jag gärna bli starkare i kroppen och trivas ännu bättre i min kropp! Jag vill även börjar löpträna igen nu till våren, gjorde det hela tiden innan jag fick gymkort, det är så skönt!

Här var några av mina mål, har så många fler! Allt från pyttesmå mål till såna mål som når sig över hela mitt liv.

Hoppas ni gillade inlägget, kram på er💓

(Inte min bild) I dessa bilderna drömmer jag mig bort😍

Gillar

Kommentarer