Veckans misstag

Ytterligare en vecka har passerat och det är verkligen så hemskt hur tiden bara flyger förbi och jag inte gör något med den. Har haft min tredje lektion i Stockholm och den var så intressant! Annars har jag mest varit småsjuk och jobbat. Och det är mitt misstag denna veckan. Att jag har jobbat sjuk. Att jag alltid ger så mycket mer än jag någonsin får tillbaka och det gäller allt.

Jag älskar lite för mycket, skrattar lite för högt och ger alltid mitt allt. Jag är inte en människa där det funkar att vara medelmåttig. Det är allt eller inget som gäller för mig och det sätter mig ofta i en position där jag blir besviken, för jag ger alltid så mycket mer. Jag ger alltid hela mig själv när någon annan kanske inte ens ger en fjärdedel. Det är jobbigt, det är psykiskt jobbigt att ständigt leva med denna besvikelsen. Det är psykiskt jobbigt att veta att man alltid kommer ge mer.

Som denna veckan när jag egentligen mått piss med ställt upp och stått där och jobbat ändå. Nästa gång ska jag inte göra så. Nästa gång ska jag sjukanmäla mig och skita i konsekvenserna för konsekvenserna av att jag ger allt blir bara värre för mig själv. Jag får inget cred utan snarare skit och ja... man får inget tillbaka och då känns det värdelöst att ge allt och lite till när ingen annan gör det. Så idag sjukanmälde jag mig faktiskt för morgondagen för jag behöver ta hand om mig själv. Att jobba sjuk slutar bara i en ond cirkel där jag aldrig blir frisk och när jag knappt orkar ta mig ur sängen en dag som denna känns det inte mer än rätt att sjukanmäla mig även om det känns pissigt och jag får dåligt samvete...

Gillar

Kommentarer