Stockholm, Kalmar & Växjö på fem dar

Ny vecka, ny kula och det är med blandade känslor jag lämnar föregående vecka bakom mig. Den var sjukt stressig och jag mådde piss men det var också så sjukt kul. På måndagen var vi ute med management teamet och körde go-kart plus åt middag vilket var så roligt. Har aldrig kört go-kart innan men helvete vad kul det var, allting blir ju alltid lite roligare när det är en tävling hahah. Sen på tisdagen åkte jag och pappa till Stockholm för första kursdagen... svin nervös var jag. Vi käkade lunch på Vapiano, shoppade lite, tog en fika innan det var dags för mig att öppna dörrarna till Berghs, bokstavligt talat. Det hela började med en intro föreläsning på 45 minuter om hjärnan, motivation och psykologi och det var så fruktansvärt intressant. Det är ju verkligen sånt här som fascinerar mig och jag kan sitta i timmar och lyssna/läsa om psykologi och hjärnan så den här föreläsningen var verkligen hur bra som helst.

Sen var det dags för första lektionen i "Att Skriva" kursen och det var journalistik vilket är det absolut tråkigaste av dom fem delkurserna vi läser men det var väl kul ändå. Man fick lära känna kursmedlemmarna och det kändes förvånandsvärt bra ändå. Trodde ju verkligen att jag skulle vara lammköttet men vi var några i samma ålder så det var skönt.

Sen var det inte mycket mer än hem och vända innan vi klockan 8 på onsdagsmorgonen styrde bilen mot Kalmar för utbildning i två dagar med jobbet. Vi ska ju nämligen bygga om restaurangen i slutet av oktober och kommer där med även börja arbeta på ett helt nytt sätt. Därför skickas alla arbetsledare på en utbildning i Kalmar så vi får lära oss hur vi ska hålla skift med det nya systemet. Det var så kul och man blev verkligen taggad för ombyggnation. Skrattade så mycket dom två dagarna då vi var ett väldigt härligt gäng som åkte och vi kunde skämta med varandra när vi gjorde fel eller var allmänt förvirrade liksom. Nej nu taggar vi oktober så vi kan börja jobba såhär, tror verkligen det kommer bli så bra nu efter att ha jobbat med det lite.

Kom hem torsdagkväll och gjorde inte mycket mer än packade om och sov för på fredagen väntades nämligen jobb 6-15 och sedan bar det av till Växjö med Adam och William efter de slutat jobbet vid 17. Det var äntligen dags för en Team Sweden Reunion <3 ett halvår tog det oss men oj vad kul vi hade det. Även om allt jag ville var att stanna hemma och ta det lugnt när jag var ledig för typ första gången på 12 dar så var det så himla roligt och jag ångrar inte att jag tackade ja till det. Vi spelade spel, skrattade, sov, skrattade, åt, skrattade. Ja det är svårt att inte skratta i deras sällskap. Så otroligt tacksam att jag hade chansen att få lära känna dessa människor på andra sidan jorden. Tänk vad slumpen är fantastisk ändå. Två fantastiskt roliga dagar med Team Sweden var så himla välbehövligt innan jag tog en ännu mer välbehövlig vilosöndag.

Gillar

Kommentarer