Soluppgång i Hollywood & Lakers game

Vår söndagmorgon började 04.40 då vi ville carpa soluppgången över Hollywoodskylten. Trötta men taggade tog vi bilen från Santa Monica upp bland bergen till Hollywood skylten. Utsikten över Los Angeles var fantastisk och det är verkligen något magiskt med att gå upp tidigt och invänta en soluppgång.

Himlen blev sagt men säkert rosa och det är något fint med att jag och Linnéa har delat soluppgångar både på andra sidan jorden i öst och i väst. Fåglarna kvittrade och vi var i princip ensamma där uppe. När solen väl gått upp kom det en familj till men då var det magiska redan borta ju.

En true partner in crime och vår fin fina bil. Saknar ändå hahah.

Efter soluppgången tog vi oss ner till Hollywood Bouleward och Walk of Fame. Inte så mäktigt som man hade tänkt sig men var ändå glad att jag hittade både Harrison Ford och Mark Hamills stjärnor.

Sedan blev det frukost på Eggslut och det är verkligen bland det godaste jag ätit på denna resan. Det var världens saftigast bröd och äggröra, det mest perfekta baconet och avokado. Herregud vad gott det var! Och färskpressad apelsinjuice till det och man var hemma. Vi satt där i tystnad och bara njöt av maten. Så gott var det.

Därefter tog vi oss till LACMA och kollade på lamporna och även fasaden till Peterson automotive museum som jag retade pappa lite med. Han ville verkligen att jag skulle gå in där men vi hade inte tid. För det vankades nämligen...

... basket! Herregud det var en barndomsdröm som gick i uppfyllelse. Jag brinner ju verkligen för basket även om jag inte kollar så mycket som jag kanske skulle velat så att få se en Lakers match och LeBron med egna ögon var otroligt mäktigt.

Här var man lycklig som ni kan se. Vi satt ganska högt upp som ni kan se men biljetterna var ju svindyra tyvärr men det var lika mäktigt ändå!

På kvällen blev det ramen på ett supermysigt ställe och det avslutade verkligen vår dag på topp!

Gillar

Kommentarer