Photoshoot och Inflyttningsfest

Förra veckan så var Ben i Sverige igen efter 3 år. Sist han var här spelade vi ju FIFA och han hängde med mig till skolan vilket var så kul. Här kan ni läsa ett av de inläggen, https://nouw.com/lizakayoung/fifakvall-20813376 anledningen till att jag är sjukt tacksam att jag har bloggat genom dessa år. Men han kommer ju från Tyskland och är från början Christophers vän men nu har jag ju träffat honom tre gånger så skulle ändå vilja påstå att han nu är min vän också hahah.

Vi träffades iallafall alla fyra som hängde förra gången han var i Sverige, dvs jag, Chris, han och Maja och hade en liten photoshoot ute vid Brahehus. Det blåste satan vilket förstörde bilderna men det var sjukt kul ändå. Kul att få träffa Ben igen men också kul att stå två framför kameran och bli fotad av två olika fotografer. Det är verkligen annorlunda beroende på vem som håller i kameran. Jag och Christopher har ju fotat tillsammans så många gånger nu så där finns det inga konstigheter. Han vet hur han ska göra för att få fram the best of me liksom. Men att stå framför kameran när Ben fotade var en ny upplevelse men det var kul. Synd bara att det blåste sönder där ute och inte fanns ett enda ställe som var någorlunda skyddat.

Efteråt gjorde jag inte mycket mer än åkte hem och lämnade bilen innan jag tog bussen in till stan igen. Det vankades nämligen inflyttningsfest hos Christopher. Människan har skaffat lägenhet och den var hur fin som helst. Idealt läge och väldigt stor för att vara en etta. Blev verkligen ännu mer sugen på att flytta hemifrån när jag var där. Kvällen var supermysig och det var kul att umgås med både Christopher och Ben igen. Chris och jag har inte träffats på ett tag så det var kul att få surra lite med honom. Var dessutom ett väldigt gött gäng där så det var hur trevligt som helst. Ae mycket bra dag och min enda lediga på typ 12 dar.

Gillar

Kommentarer