Mycket nu

Livet kom i mellan och det känns som dom senaste dagarna har gått i nonstop. Fick mina stämplingar från september idag och jag har alltså jobbat 171h i september och det känns... skulle då gå ner i timmar för att hinna plugga men det slutade med att jag istället höll på att missa min första inlämning bara för att mitt liv har varit stress det senaste. Hade verkligen ingen tanke på att jag hade en uppsats att lämna in utan allt mitt fokus låg på jobbet. Jobbade liksom 14-22 och sen 02-04 och sen 15-00 från lördag till söndag... har dragit på mig feber och halsont också men jag kämpar på.

Igår hade vi vår första copy lektion och det var verkligen så intressant! Har haft svårt att förklara för folk varför jag vill läsa copy och vad en copywriter gör och nu vet jag varför. Det är för att typ exakt allting är copy på ett eller annat sätt och du är inne på en hemsida liksom. Blir mer och mer sugen på att börja plugga nästa höst ju mer tiden går och det är helt sjukt. Trodde aldrig den dagen skulle komma liksom men här är jag nu, går i skolan en dag i veckan och mer än redo att börja plugga nästa år. Frågan nu är ju bara vad hahah.

Hur fint blev inte mitt hår förresten? Bästa Melina som klippte mig och jag blev så nöjd! Det är ju två på jobbet som läser frisör och har försökt boka en tid med Nathalie i ett halvår typ... så blev helt enkelt att boka med Melina istället och jag blev så nöjd! Behövde verkligen en förändring och var så trött på mitt hår så att klippa av 25cm var verkligem helt rätt.

Gillar

Kommentarer