Dom två första dagarna i San Diego

Att träffa Linnéa på flygplatsen var helt fantastiskt! Sjukt att man inte träffat henne på tre månader?? Och sjukt att man helt plötsligt var i USA? Ett land som verkligen inte ens är topp 20 över länder jag vill besöka liksom. Men aja här var man nu. Linnéa mötte som sagt var upp mig på flygplatsen och sen tog vi en Uber till mitt hostel. Där duschade jag och bytte kläder innan vi tog oss till hennes skola. Gud vad kul det var att få se allt som hon pratat om dom senaste tre månaderna. Fick även träffa hennes vänner som man hört en del om, så trevliga!

Vi beställde sedan Uber Eats från ett mexikanskt ställe och satt och snackade skit. Så härligt! Vi hade så mycket att gå igenom med varandra. Livet liksom. Vid tiotiden kände jag att det var dags för mig att knyta mig. Var helt död efter flygresan och så så jag tog mig tillbaka till mitt hostel och fick lite flashbacks från min resa. Helt klart ett av dom bättre hostel jag bott på.

Dagen där på mötte Linnéa upp mig vid nio utanför mitt hostel och vi traskade mot Ocean Beach och Dog Beach som låg hyfsat nära ändå. Så härligt att få gå och känna solen steka på ryggen igen. Det har man ju saknat <3 hur härligt med en strand för hundar förresten? Så mysigt ändå ju. Vi tröttnade sedan på att gå hahah så då tog vi ett par sparkcyklar till Pacific Beach. Världens bästa fenomen att det finns elsparkcyklar lite var som som man kan låna genom en app och sedan lämna vart man vill. Man blev som ett barn på nytt och det var hur kul som helst att cruisa runt där. Håret fläktade i vinden och solen stekte. Tusen gånger bättre än det råa och kalla vädret jag lämnade bakom mig i Sverige.

Det blev sedan brunch på iHop och hur amerikanskt är inte detta egentligen? Skrattar verkligen hahah. Beställde liksom en omelett som var gigantisk och som side till det fick man en hög med pannkakor liksom. Gott var det men man rullade ju därifrån. Rekommenderar ändå att besöka, det gick snabbt och var ändå hyfsat billigt. Omeletten var så god!

Mätta och belåtna tog vi oss sedan till La Jolla och sjölejonen! Så härligt! Här mådde jag bra. Älskar ju havet och allt som döljer sig under ytan så att få andas havsluft och se sjölejon gjorde mig lycklig i hjärtat. Fantastiskt liksom. Och det var så många så nära! Fick lite panik på allt folk som gick och ställde sig två centimeter bredvid dem dock, snälla lämna djuren ifred. Det går lika bra att titta på dem på håll liksom.

Vi åkte sedan tillbaka till skolan och slökollade Black Panther. Hur bra är inte den filmen egentligen?

På kvällen blev det ännu mer sparkcykel åkande och det är verkligen så härligt! Kommer sakna i Sverige. Fick se den kända statyn och cruisa runt längs vattnet vilket var jättemysigt. Vi skulle äta i Little Italy men pga Thanksgiving så var allt stängt... så det blev Jack in the Box istället vilket var riktigt gott! Slår snabbmaten hemma iallafall. Sen tog vi faktiskt en Uber till Target för att tjuvstarta Black Friday... asså Black Friday i USA hörni. Vilket fenomen det är!

Har knappt några bilder från fredagen men här åt vi iallafall en sushi värd att dö för. Helt klart den godaste sushin jag ätit! Vi var på ett shoppingcentrum som heter Fashion Valley och det var verkligen sjukt mycket folk där! Dock inte så galet som jag trodde att det skulle va men det var ju galet! Vi stod liksom i kö till kassorna i över 40 minuter... sjuk upplevelse men man var helt slut efteråt.

Efter allt shoppande brände vi av två filmer och Taco Bell. Det var riktigt välförtjänt. Vi båda däckade strax efter tio helt slut.

Två intensiva men roliga dagar i San Diego. Har ännu inte sett downtown men det kommer.

Gillar

Kommentarer