Idag har jag fyllt 20, inte riktigt kännts som min föddelsedag eftersom jag knappt befinner mig i min hemstad och det är första gången jag inte är hemma. En helt ok dag, nu på kvällen hade jag och pojkvännen bokat bord och åt gott! På fredag ska vi hem till mina föräldrar (mig) och fira mig lite smått med kräfter, som jag längtar!! I övrigt så söker jag jobb, ett helvete verkligen.. men ger inte upp hoppet ännu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag spö regnar det, som vanligt.. Igår åkte vi till Väla, jag och pöjken min! Skulle pierca tungan men ska dit på fredag igen så ska en specialist kolla , har ett blod kärl precis under tydligen. Funkar inte det så har jag min plan B ;) ska isf pierca läppen! Efter väla åkte vi till killens bror, åt mat, tvättade min bil och så.

Är hemma själv, killen är på lastbil teori och jag ska snart köra hem hans lilla syster! :) Tråkigt att vara ensam men han kommer hem med pizza sen! Mumms!

Likes

Comments

Tänkte försöka ta och blogga lite, gjort detta flera gånger i mina yngre dagar! Jag heter Liza och fyller snart 20. Är halläning men befinner mig mestadels i Skåne då min pojkvän kommer därifrån. Jag har precis tagit studenten så nu är jag arbetssökande :)

Likes

Comments