KAFFEBORD
Vet inte om det är kylan som har förstärkt min konstnärliga skapande sida, men nu är jag på gång igen, tycker att det är så kul med gammalt och nytt och dessutom att veta att det man gör är unik och har ens egna fingeravtryck.

Mesa de centro
No se si es el frio que me a despertado de nuevo el arte de crear nuevas cosas, pero lo que se es que se soltaron los caballos! jijiji.
Es tan agradable saber que eres la propia autora y que lo que haces llevara tu huella tactilar, me encanta esto, me da mucha paz y harmonia.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!  har skapat av köksredskap ett tillbehör istället för luktstearin.
Det är bara att lägga doften,örten, blandningen eller oljan med vatten i och sedan bara sätta vanligt ljus under och det är klart!!

Det blir en fin detalj i köket för den som gillar lite gammalt still. Dessutom med tanke på miljön så återanvänder man istället för att köpa nytt.

Likes

Comments

Hej,  har velat göra något länge vad det gäller dessa jobbiga lock, där man får rota igenom och krypa in i skåpen för att nå de.

kom på denna enkla, billiga och snabba lösningen. Bara skruvar, gummisnoddar, en borrmaskin och vilja.
Denna variant kan användas till så mycket mer...

Hoppas nån får nytta av detta inlägg.

Likes

Comments

Skulle lägga in en kaka i ugnen och råkade sjunga samtidigt, då hörde jag vilken bra akustik det blev och bestämde mig helt enkelt för att skippa kakan och lägga där en sång istället!! helt crazy loco men kul och med en egen melodi.

Och med detta, Gud Jul till er alla och ett gott nytt år!! Feliz Navidad y prospero año nuevo.

Likes

Comments

Idag satte jag och min 8åriga Kevin igång med att förnya en knivställ för att göra den glad och för att vara återvinningsfull och sätta igång Kevins fantasi och skapande.
Dessutom gjorde vi egen hemlagad klister och Kevin tyckte att det var spännande och samtidigt kunde han inte fatta att man kunde göra klister av äggvita, mjöl, bikarbonat och vatten.
Vi hade jätte kul ihop!!

ATT SKAPA MED BARNEN ÄR ETT UNDERBART SÄTT ATT UMGÅS OCH UTVECKLAS IHOP.

Likes

Comments


Mmmmjauu...... känns inte riktigt fresh!!
jag behöver nog agera!!!

Få se nu, nu gäller det att hitta rätt position!!!

Grrrrr...nu så!! nu börjar det likna något!!

Nej men!!! Hallå eller!! är det nån hemma??

Nej!! det här blev inget vidare,  jag får nog be om lite hjälp!!!

Likes

Comments

Vist är det så att man vet att det slaktas för att vi skall kunna äta! men det här är ju överkonsumtion och dessutom omänskligt.
Tidigare i år köpte jag skinka och lagade den, jag till och med la upp en bild och bloggade om det, men nu blir det alternativ som gäller.
 Jag läste bland annat  att grisar är faktiskt mer intelligenta än hundar och har starkt känslomässigt kapasitet, har vetat sen innan att de var intelligenta, men hade inte tagit det på allvar.
Dessutom får de ju ingen värdig liv som ni läser på bilden.

Är verkligen taggad för att få hem min tidning på recept där jag kan tillaga något annat till jul!!

Likes

Comments

Tänkte att man skulle kunna pynta traporna på biblioteket.
I ett bibliotek har vi det vi skulle kunna kalla för en guldgruva, där klättrar man uppåt på samma sätt som på en trappa, varje steg man tar för en närmare sitt mål.
Där lär man sig att välja mellan vilken kunskap man vill bära i livet och vilken man inte vill ha, på samma sätt som trapporna, antingen väljer man att ta den hårda vägen eller så tar man hissen.

Jag såg trappan som något symboliskt för utveckling och tyckte att man kunde pynta den och önska en god jul till er alla som kämpar er uppåt och krigar mellan system och eget tänkande.

               KUNSKAP FINNS ÖVERALLT OCH INGENSTANS

Likes

Comments

1a steg:  Skär håll i behållaren du önskar.
2a steg: Böj kanterna om det behövs och
                sedan skydda med tejp så att
                påsarna inte går sönder.
3e steg: bind påsarna på samma sätt som
                på bilden och lägg första påsen
               med handtagen neråt och sedan
                resterande påsar.
4e steg:  sätt på locket och den är färdig.

  Detta är ett bra sätt att åttervinna saker.
           Hoppas ni blir inspirerade!!

Likes

Comments

Är så ledsen!! igår åkte jag kollektivt för att hämta ett parti vas som jag hade fått tag på för ett bra pris och som jag hade lagt undan tillsammans men andra saker bland annat en halvkropps spegel.
Jag hämtade sakerna, tog spårvagnen och åkte iväg, sedan på väg hem upptäcker jag att tjejerna i kassan hade missat att ge mig spegeln vilket jag inte la märke till eftersom jag var koncentrerad på att packa så att sakerna inte skulle gå sönder.
Var tvungen att åka tillbaks då jag var typ halvvägs hem,. Det var dock inte lätt eller bekvämt att gå och bära på tunga kassar, reseväska och handväska,. Dessutom blev jag stressad av att det var svårt att kliva på och av på spårvagnarna då det fanns så mycket folk ute.
Jag åkte in till affären igen för att hämta spegeln, var tvungen att skydda den o.s.v sedan åkte jag iväg igen med spårvagnen och efter bara 3 min drygt, märkte jag att min handväska med alla mina tillhörigheter, bland annat 3.400 kr kontant, mitt barns tandställning vilket kommer att kosta mig 1600kr och pass,kort m.m.
Mobilen hade jag som tur i jackan var borta:-o 😞.
I vilken situation den försvann kan jag inte säga, men mitt råd till er är följande:

TA INTE PÅ ER FÖR MYCKET!!!  NU MENAR JAG INTE KLÄDER,  UTAN ANSVAR OCH JOBB ÄN DU SJÄLV KAN HANTERA.
ELLER BE NÅGON HJÄLPA DIG OM DET BEHÖVS.
GÅ INTE MED STORA SUMMOR PENGAR I VÄSKAN DÅ DU HAR MYCKET ATT HANTERA.

Hoppas nån snäll själl lämnar in det på hittegods, eller att den själlen som behåller den skall vara i bättre behov av det än jag själv!!

Likes

Comments