heaven, hell

Har börjat förändras, det känns inte som vanligt inuti liksom. Allting går lite upp och ned just nu, mår illa dag ut och dag in, kommer hem och är helt matt i varenda liten millimeter av kroppen. Jag tränar fortfarande, försöker trots att det snurrar av tankar som försöker fånga in mig, låter inte mig själv dras in i det. Jag gråter ibland, inte så ofta trots att jag vill. Bara när jag är ensam och det är helt tyst ute, då bedövar jag tystnaden med musik och gråter för att det gör ont hela tiden egentligen och jag orkar ju faktiskt inte så mycket som jag tror. Jag är ömtålig och jag behöver någon ny, nu. Behöver någon som distraherar, älskar och tar hand om mig.

Åker till Köpenhamn i slutet av februari, fyller 18 om två månader, ska till PARIS i sommar. Paris är min absoluta favorit stad i hela världen, har inte varit överallt men jag vet bara att det är så. Dit ska jag flytta tillslut, där ska jag ska bli bra igen.

Ser förresten Khalid på torsdag, han är så jävla bra. Åker med Ella efter skolan, blir skönt att komma bort bara för en kväll, speciellt med henne. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

heaven, hell

Andra dagen i skolan och idag var äntligen Liw där, vi sågs inte på hela jullovet så längtade efter att få träffa henne igen. Slutade redan vid halv ett så åkte in mot stan, insåg dock att nästa buss inte gick förrän vid två så gick runt och köpte lite saker under tiden.

Fick med mig en present till louise hem, en ny kalender och en jätte klyschig bok som tydligen ska ge mig ett lyckligare liv. Boken innehåller 52 listor, en för varje vecka under året. Läste igenom alla listor i butiken och ville fylla i direkt och den var relativt billig så köpte den fastän det går emot alla mina regler. Den är nog mer anpassad för en vuxen som behöver hitta lycka igen, men jag är ju 18 om tre månader och då förväntas jag ju vara vuxen så det funkar nog. Dom två första listorna som jag ska fylla i var "Det här gör dig lycklig just nu" och "Saker som får dig att rensa hjärnan", vi får se hur det blir med detta.

Nu ska jag plugga lite samhällskunskap inför ett seminarium och sen åker jag till Klara. Det var fan hur länge sen som helst sen vi träffades senast och det finns ju ingen jag saknar mer just nu så det blir mysigt. Förresten så blir min helg ännu roligare, ska på bio och äta med ella på lördag, är ju i princip bio-beroende så det ska bli fett trevligt.

Kram från en tjej som längtar efter helgen!!

Likes

Comments

heaven, hell

Första dagen i skolan efter lovet, dålig dag men jag löste det. Försöker att inte tänka på allt annat än skolan under lektionerna, inte tänka på sommaren och det som får mig längta så det gör ont. Tränade med mamma vid 17 ungefär, åt lunch på hennes jobb och sträck kollade serier innan det. Ska försöka plugga så mycket som möjligt i morgon och torsdag, på fredag firar vi min älsklings tjej Louise lite och jag ska njuta sönder av dom timmarna. Ska försöka få ihop något gulligt och ge till henne också, svårt när hon förtjänar all lycka och kärlek någonsin.

På lördag ska mamma och jag måla hela dagen tills det blir mörkt ute, längtar så mycket efter att bara få prata och måla med henne. Vi har också försökt med nyttig mat hemma nu, det är oftast nyttigt men försöker undvika kött nu också, det går faktiskt.

Nu pluggar jag, kollar bikinis för jag tänker konstant på sommaren och ska snart läsa tills jag somnar. Ska försöka med att lyssna på podden "Om jag blir stor" när jag läser men har haft så otroligt svårt för att koncentrera mig sen sommaren slutade? Det.går.inte. Jag är helt gALET stressad egentligen och behöver all sömn jag kan få men vill verkligen försöka ta det lugnt när jag är ensam.

Puss, Sandra <3

Likes

Comments