Tillbaka i vardan

Då vi kom till ladan med det 6:e lasset så fick det stå utanför på gräset medan vi åkte för att hämta det 7:e och sista lasset. Det var blå himmel med några små vita tussar till moln, och inget anna förväntades.
Men, då vi var ca halvvägs tillbaka så öppnade sej himlen i ett hej dundrande åskregnoväder. Vi hade vindrutetorkarna på högsta hastighet och ändå var det så mycket vatten på rutan att vi inte såg vart vi körde.

Väl framme vid våra saker, som väntat på gräset, så sken solen och det hade slutat att regna. Men, allt var dyngsurt.
Så, fram med hushållspapper, för att torka ytorna på skåpen och sen fick vi packa upp ALLT ur de genomblöta kartongerna och hänga det som var av textil på tork. Det andra torkades av och packades ihop i ny förvaring.

Sen kunde vi tömma bil och trailer, för att få in även 7:e och sista lasset.
Vid 19-tiden styrde vi sen mot Stockholm. Framme på gården strax före midnatt.
Vi stannade vid 2 tillfällen, under resan. Först vid Ångersjön, för att ta bort en fästing från sambons arm. Och senare stannade vi vid Ingo i Fullerö, för att tanka, så vi skulle komma ända fram.

Så, efter några timmars sömn var vi nu tillbaka i vardan.

Om ett par veckor eller så blir det dags att åka tillbaka för att gå igenom det vi har fått räddat ur det stora (16 kvm) förrådet.
Vad Folksam säger nu vet jag inte alls.

Jag hittade HÄSTEN!

Den har i väldigt många år varit extremt viktig för mej, då den inte liknar någon vanligt plast-leksakshäst, och jag dessutom fick den av mina morföräldrar då jag var liten.

Här ovan ser du min häst till vänster och en annan väldigt lik till höger.
Den högra är, enligt vad jag såg inatt online värd 308:-.
Så min häst är verkligen ingen liten leksak som man kan kasta bort. Den har ett högt ekonomiskt värde, utöver det affektionsvärde som det mesta ju har.
Vilken TUR att jag slapp slåss motFolksam om den! (...i alla fall...)

Ha en Underbar dag
 Benita / Livsturisten

Gillar

Kommentarer