Suttit på föreläsning om unga på nätet. Intressant värld våra unga lever i! Hur ska vi föräldrar hänga med? Gå på kurser/föreläsningar. Man får lära sig mycke.... Idag kunde ja konstatera att ja hänger me, ändå! Men kan bli bättre, å de ska ja! Hur mycket kan du?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett av veckans mål är godis/snacks uppehåll till fredag. Hur svårt kan det vara? Är det ett beroende eller en vana? Genom att avstått handling har jag tjänat minst 30-40:-. Det sätter jag in på mitt resekonto! Kaaaaatjing💵! Drömmer om upplevelser i Sverige,Europa, Världen! Ett litet steg mot rätt håll💪🏼. En win-win situation😀. Har du satt upp något/några mål?

Likes

Comments

Ljuset mörknar utomhus! Gillar mörkret men behöver ljuset! Mörkret gör mig trött! Hur ska jag bli piggare? Bra kost och vardagsmotion, de låter bra! Så från imorron börjar jag lunchpromenader, i den ljusaste tiden på dygnet! För att göra, det just jag kan, med det jag har❣️. Kanske just DU tänker göra som jag?

Likes

Comments

Att äta och dricka är en stor del i vardagen! Känns ganska självklart och framförallt en självklarhet! Det ska finnas tillgång till det.
I min vardag finns möjligheter att äta bra och nyttig mat....väljer många gånger obra och onyttig....
Jag har kunskap att laga mat och jag kan laga. Undra om jag skulle använda mig mer av det? Hindret för mig, är att lägga ner tid och att det inte uppskattas
🤔.
Föder upp 6 munnar! Hur behagar man 6 sånna samtidigt? Går de ens? Kanske inte är något jag ens kan förvänta mig?
Det räcker nog, att den mat jag lagar, är lagad från grunden och inga konstiga tillsatser? Jag skulle kunna vara nöjd över att familjen får en sån typ av mat. Vad hindrar mig från att känna så?
Känslan över att familjen inte blir mätt!!
🙄. Måste man vara mätt eller räcker det med att inte vara hungrig?
Det ska jag fundera vidare på medan jag gör iordning nästa veckas familjemiddagar. Allt för att spara tid efter arbetsdagarnas slut och barnens aktiviteter. DET minskar min vardagsstress......
❣️

Likes

Comments

Jag tänker....hur ser livet ut resten av livet??🤔
Vad finns på min to-do-lista? Vad vill jag göra? Hur ska jag ta mig dit? Vilka hinder finns och hur ska de passeras?
Blir man någonsin nöjd? Är nöjd slutet på livet?
Isånnafall är jag långt ifrån döden!

Vad finns på din to-do-lista??
🤗

Likes

Comments