​Heeej, det var länge sedan jag skrev något sist :( jag tänkte börja igen och skriva då och då. Ha bara tålamod med mig ;) Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Filmen Divergent kom ut 2014. Senare kom även 2 nya delar om fortsättningen på hennes äventyr som jag kommer skriva om lite senare.

Divergent är en thriller i en dystopisk framtid, där människor delas in i olika grupper baserat på deras personligheter. En särskild dag varje år måste alla sextonåringar välja vilken grupp de vill tillhöra för resten av livet.

För Beatrice Prior står valet mellan att stanna kvar med sin familj eller att vara den hon innerst inne är. Hon gör ett val som överraskar alla, inklusive henne själv. Under extrema fysiska och psykiska prövningar måste Beatrice försöka avgöra vilka som är hennes verkliga vänner. Vågar hon lita på sin karismatiska, men mycket hemlige instruktör Four? Hon bär också på en farlig hemlighet. När samhället hotas av våldsamma konflikter inser hon att den skulle kunna rädda de människor hon älskar. Om den inte förgör henne först.


Jag rekommenderar filmen starkt. Jag ger filmen 5/5.

Jag tycker det är bra handling i den och passar de flesta åldrar. Jag tycker även att det är bra skådespelare och jag tycker det är coola effekter i filmen som inte gör filmen löjlig. När man har sett första filmen så vill man direkt se nästa del.

Likes

Comments

Heej!

Idag har det bara regnat hela dagen :( Det har inte funnits så mycket jag har kunnat göra. Så jag har bara tagit det lugnt :)

Lite senare så ska jag och min familj hjälpa till med maten och göra hembakad pizza och mysa ♥ Mums!

Och som ni kanske har märkt så har jag lagt in nya kategorier!

Så jag kommer kolla på en film och recensera den lite senare. Så håll utsikt om ni har slut på film-tips :)

Hejdå ♥

Likes

Comments

Hejj alla!

Idag skulle jag egentligen åka till Landskrona-festivalen. Men tyvärr har min lillasyster haft ont i foten en lång tid så idag fick hon en tid. Jag fick precis reda på att hon kommer åka till akuten och vara där hela natten :( Men det är ju inte hennes fel så vi åker in på lördag istället :)

Är inte heller bestämt men kanske ska följa med min storebror och hans polare till festivalen lite senare :)

Lillasystern och föräldrarna stack för ca en halvtimme sedan. Så jag valde att spelat the sims 4.

Nu ska jag duscha, byta om till mjukisbyxor och bädda ner mig och kolla på en film och käcka godis :)

Likes

Comments

Hej alla!

Dethär är mitt första blogginlägg och jag är väldigt glad över det :)

Min blogg kommer handla lite om allt möjligt. Det kommer handla om mitt liv, lite olika PC-games, the sims 4, om mina kaniner, jag tipsar om filmer, serier och kanske till och med någon bok jag har läst, och sist så kommer min blogg handla om mode, smink och lite sånt.

Varför jag just valde alla dessa kategorier så är det för det är helt enkelt mina intressen.

Hoppas ni kommer gilla och uppskatta min blogg lika mycket som jag gör :)

Byeee!

Likes

Comments