Anders Winckler på läslistan

Nästa bok jag ämnar sätta tänderna i heter "Gamla tiders skuld" och är skriven av debutanten Anders Winckler, en it-kille som tyckte programmering var för enkelt - det var dags att testa något verkligt svårt... ...som att skriva en bok.  Jag spenderade torsdagskvällen på Spot On i Jönköping, på ett Tjejer Kodar arrangemang... och jag håller väl inte riktigt med författaren ifråga än... Men det ska bli kul att läsa hans bok och jag hoppas att han kommer att få möjlighet att ta sin plats i bokfloden.
  • 937 visningar

Gillar

Kommentarer

Anders Winckler
,
Jag är osäker på om jag sa att det är lätt att programmera. Men jag sa att jag blivit så bra på det att nya problem inte är den utmaning det en gång var, och definitivt inte den utmaning det varit att skriva en bok. 😊 Hoppas du skall tycka om boken. / Anders
livshungrig
livshungrig,
Jag hoppas att jag snart kommer att vara i samma situation som du : ) Och jag menar ju inte att det är enkelt att skriva böcker heller... Det mesta i livet som är rakt av byggt på hantverksskicklighet tar tid att lära sig... Det tror jag i alla fall.
nouw.com/livshungrig