Header

​Idag sa vi hejdå till Dessa, och det sög ju rejält. Du är bäst, vi älskar dig. 
Hälsa California från oss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Be loud and gross and take up space. Stop saying "sorry" and start saying "don´t interrupt me". Stop saying "because I have a boyfriend" and start saying "because I said so". Say "no" and say "none of your business". Take selfies and don't laugh at jokes that aren't funny. Be snide and sarcastic and wear your hair the way you like it. Help out other girls and be vocal about what makes you mad. Be masculine and feminine and both and neither and be unapologetic. Don't set aside your comfort for boys' egos."

Likes

Comments

Nu kommer ett collage med en massa jävla tatueringsinspiration. Jag har planerat att göra en sjunde tatuering när jag kommer hem från Botswana men jag har inte bestämt riktigt vad jag vill göra.. Jag vill göra en lite större gadd än de sex små jag redan har samt kommer jag nog passa på att göra iallafall två-tre stycken eftersom det blir billigare att göra flera vid samma tillfälle, så kanske en stor och någon fingertatuering? Här kommer iallafall lite bilder på vad jag är inne på att märka min kropp med.


Likes

Comments

Hej på er!
Det börjar (nästan) att närma sig helg - fett najs tänker man kanske då, men tyvärr inte denna helg. Eller ja, både och faktiskt. Fett najs för att jag och Liv ska till Eskilstuna och äntligen få hänga med the quad of all squads, men anledningen till att vi ska hänge är fett jävla o-najs. Det är nämligen så att på måndag åker vår favorit älsklings Dessa till Kalifornien???? Hon ska alltså vara där i ett helt jävla år för att vara au pair??? Så på nått vänster ska vi andra klara oss här hemma utan henne och hon ska befinna sig på andra sidan jordklotet??? Fattar verkligen inte. Jag kommer att gråta som aldrig förr, det kan jag lova er.


Men hon är världens häftigaste som bestämmer sig för nått och verkligen gör det, som detta. Hon inspirerar mig och jag blir så stolt över henne. Fast jag kommer sakna dig som en bajs.

LOVE YOU!

Dom bästa jag vet!

//Lovisa

Likes

Comments

Jag lovar er hörni, Livs weheartit is the place to be.

// Lovisa

Likes

Comments

Keps - Brandy Melville //Hoodie - BikBok //Jeans - Gina Tricot

Man kan ju låtsas att man är lite sportig iallafall.. Snart bär det av mot jobbet, ha en superhärlig dag kära ni!

Likes

Comments

Hejsan svejsan!
Som några utav er kanske vet och nu till er andra som inte vet så är jag väldigt smink intresserad.
Så nu tänkte jag visa mina 5 absolut favorit sminkprodukter!


- Contour kit från Anastasia Beverly Hills.

Det är verkligen helt amazing, om ni vill ha ett bra contour kit så rekommenderar jag detta alla dagar i veckan! Den kostar runt 500-600kr (lite olika på olika ställen) vilket kan vara lite mycket, men jag tycker att det är väldigt värt. Jag använder den daglien och den har räckt nu i över ett år!


- Foundation, Sculpt Excellence från Make up store

Jag kan säga er att jag har testat på många olika foundations i mitt liv och denna är by far den

bästa jag någonsin testat! Har aldrig testat någon som ens är i närheten, denna är så bra!
Den täcker väldigt bra och sitter även kvar hela dagen. Jag har färgen corn som är
ganska gul i tonen men det passar mig väldigt bra. Det ser bra ut när jag har min naturliga
likbleka färg men också min fake tan:adr färg. So i really, really like this one!


- Compact powder transparent från Make up store

Precis som med foundations så har jag även testat en del puder i mina dar.
Men jag lovar er den foundationen jag nyss visade tillsammans med detta puder - wow! Jag har aldrig varit
med om ett liknande resultat, alltså wow. Det är nästan allt jag kan säga.
Att ha ett transparent puder hjälper till att få färgen att se mycket mer naturlig ut tycker jag. Jag har
många gånger testat färgade puder men det är väldigt svårt att hitta en bra färg och det
blir väldigt lätt flammigt. Så jag rekommenderar verkligen ett transparent puder, och ett matt
puder som detta är funkar väldigt bra för mig.


- Dipbrow pomade från Anastasia Beverly Hills

Ja vad ska jag säga? Jag älskar ögonbryn och denna produkt är alldeles fantastisk.
Jag tycker dock att den kan vara lite svår att använda, man behöver en del övning och kanske inte är en sån bra nybörjare/"amatör" produkt. Jag tycker donat för mig passar den väldigt bra, och framförallt nu när jag haft den så länge så jag verkligen vet hur den fungerar och hur man använder den på bästa sätt.

- Balm desert, en bronzer från The Balm

Denna bronser y'all, denna bronzer. Också en utav de bästa jag någonsin testat!
Den har väldigt bra nyans och är väldigt lätt blendad, och det gillar jag!

Så, det var lite favoriter och fakta/erfarenheter ifrån mig, hoppas ni gillade det!
Ni får jätte gärna skriva om ni vill ha mer sånt här eller vad ni vill att vi ska skriva mer om!
Ha det fint!

// Lovisa

Likes

Comments

Ni känner säkert till Ellinor Löfgren (Pdotter), en av Sveriges större bloggare som jag för övrigt gick på samma skola som i högstadiet hehe. However, så hittade jag en lista på hennes blogg för ett tag sedan som jag verkligen fastnade för som jag tror att alla kvinnor kan relatera till på något plan.

1. Den där kvinnan du tycker är vackrast och klokast i världen? Du är den för någon annan.

2. Du ska prioriteras. Du är inte ett alternativ, sista utväg eller en reservplan. Du är ingens in-between. Varken din eller någon annans.

3. Han ljuger. Han kommer göra om det. Det där blåmärket kommer att ersättas med ett nytt.

4. Du bryr dig alldeles för mycket om andras känslor. Du är inte allas extramamma.

5. Ha perfekta betyg, vara smal, en snygg partner, perfekta vänner, familj och media där alla bekräftar dig- kommer inte att göra dig lycklig.

6. Bara du kan göra dig lycklig. När allt det andra tas ifrån dig har du bara dig själv kvar.

7. Stanna aldrig kvar i en relation för någon annans skull än din egen.

8. Kräv exakt samma kärlek och omtanke som du ger. Du är ingen hund som väntar på godis när du har varit tillräckligt duktig.

9. Kompromissa aldrig med din principer. Aldrig.

10. Håll dig borta från fuckboys.

11. Pojkvänner kommer och går. Akademiska poäng består.

12. Slösa ingen tid på "spel" eller "jakt". Använd den tiden till att ta hand om dig sjölo.

13. Mår du dåligt måste du våga brom hjälp. Du förtjänar möjligheten att att göra det bästa av ditt liv. Det är starkare än tystnad.

14. Det är okej att inte älska varje del av din kropp. Men du borde. Det borde du verkligen.

15. Den enda anledningen till att män ser bra ut utan smink är för att ingen någonsin sagt till dem att de är fula utan.

16. Hur du ser ut är ingen reflektion vem du är. Dina prestationer är inte din identitet.

17. Svarar han inte gör han det för att han inte vill. Simple as that. Seså, gå vidare med ditt liv.

18. Gå när du vill. Kom när du vill. Ligg med vem du vill och hur ofta du vill. Du har lika stor rätt till din sexualitet som en man.


Likes

Comments

God eftermiddag kära ni!

Det är en sak som jag är så himla exalterad över just nu att jag inte vet vart jag ska vägen riktigt. Det är endast en månad kvar tills jag lämnar kalla Sverige och drar mot Afrikas värme. Jag ska nämligen till Botswana som jag kort nämnde i ett tidigare inlägg och jag tänkte berätta lite mer om min resa!

Den 17 Februari bär det av tillsammans med min mor, bror och fem vänner till min mamma, med ankomst 18 Februari i Gaborone, Botwanas huvudstad. Varför Botswana tänker ni kanske? Jo, när min mamma var ung reste hon mycket till Afrikanska länder, bland annat Mocambique, Zimbabwe och Elfenbenskusten, där hon också träffade min pappa som är därifrån. När hon var 19 år åkte hon till Zimbabwe tillsammans med en grupp ungdomar och hon har i hela sitt liv velat återvända men inte kunnat av olika anledningar.

Förra året anordnade hon en träff för de som medverkat på Zimbabwe-resan som ägt rum för 30 år sedan och hon tillsammans med några i gruppen kom överens om att anordna en gemensam resa tillbaka till Zimbabwe. Vi började leta flyg och boende men upptäckte att det inte var tillräckligt tryggt att resa till Zimbabwe. Då Botswana gränsar till Zimbabwe kändes det som det näst bästa eftersom Botswana är betydligt säkrare alternativ. Botswana beskrivs ofta som en afrikansk framgångssaga. Landet var vid självständigheten från Storbritannien 1966 ett av de fattigaste i världen. Men tack vare rika diamantfyndigheter är Botswana ett medelinkomstland och en av Afrikas mest välfungerande demokratier.(källa: landguiden). Usch känns som att jag skriver en skoluppgift haha..

Så Botswana blev det. 30 år senare ska mamma ta med sina dotter (mig) som i sin tur är lika gammal nu som när mamma åkte till Zimbabwe som 19-åring. Värt att nämnas är att varken jag eller min bror som också ska med har flugit flygplan. Någonsin. Och vår första gång blir till södra Afrika i 20h... Spännande. Vi får se hur lilla jag med panikångest kommer att klara detta :)

Vi kommer som sagt landa i Gaborone och bo två nätter på ett guesthouse för att sedan inte riktigt planerat hur resan fortsätter... Sån är min mor. Om jag känner henne rätt så kommer vi bo i något slags tält eller hydda större delen av vistelsen. Jag fick tydliga instruktioner att "packa lätt" så jag har faktiskt ingen aning om vart vi kommer hamna...

Hursom är jag räknar jag ner dagarna till avresa och jag vet att det kommer bli en riktig upplevelse!


//Liv

Likes

Comments

Hallå där!
New year, new me - det här som man typ brukar skämta om eller åtminstone (iaf nu för tiden) säga med lite sarkasm har ändå en påverkan hos mig. Det är lite töntigt att man måste vänta till ett visst datum och att det blir nytt år för att sätta igång en förändring, men samtidigt tycker jag att det blir väldigt mycket mer peppande. Allt blir liksom helt nytt, det gamla (alltså förra året) blir helt bortglömt (känns det som iaf) och man har alla chanser i världen att göra något nytt. Jag har sagt den frasen "New year, new me" redan alldeles för många gånger, men jag gillar verkligen nystarter och tanken på ett nytt år och att få "börja om" eller "börja på nytt" gör mig helt exalterad.

Som jag nämnt tidigare så är det vanligt att man lovar sig själv att detta är året man ska träna 363 dagar av 365, typ. (ledigt julafton och nyårsafton) Och vi alla vet ju hur det brukar gå. Vi vet ju även vad Lollo (japp, jag skriver och pratar om mig själv i tredje person) tycker om detta och vad hennes chefs-iga nyårslöfte var. Men vi alla är olika och vi behöver ibland lite mer konkreta (små)mål.

Därför har jag satt upp ett litet mål för mig själv med en liten annan taktik än annars, jag har nämligen tänkt mig att jag ska börja med lite belöningar. Och min första belöning har jag tänkt mig en utav de där spetstopparna ifrån Madlady som jag visade er förut, jag skulle verkligen vilja ha den svarta. Så nu istället för att bara köpa den så tänkte jag testa att "belöna mig med den" efter att jag har tränat 10 gånger. Det blir ingen press hur ofta jag måste träna nu, jag skulle kunna träna en gång i månaden i 10 månade, men eftersom att jag vill ha denna toppen typ nu, helst igår så får jag ju se tillätt träna dessa 10 gånger så snart jag bara kan.

Detta är egentligen bara en liten töntig sak men jag hoppas ni förstår principen. Att man kan pressa sig själv på ett kanske annorlunda sätt. Istället för att bara köpa den där saken man vill ha eller göra det där som man vill göra, så kan man sätta upp det som belöning när man gjort kanske något lite tråkigare.

Denna idé peppar i allafall mig och jag tänkte försöka köra lite på det här, och kan även uppdatera er hur det går för mig ifall det är något ni skulle vilja veta?
Och om någon annan får för sig att testa detta får ni jätte gärna skriva hur det funkade för er!// Lovisa

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw