LIV KRUSELL

Ja allt var bra! Men nu.
Helt tom. Tom på ord. Tom på känslor. Tom på allt! Förutom tårar och rädsla, inte rädsla för något utan rädsla inom mig-panikkänsla, orklös! Är det hemlängtan? Nej för vad ska jag göra hemma? Vill inte hem! Vill va kvar här men vill inte va kvar! Vad vill jag göra? Behöver inte veta det nu. Frågan är vart fan är lyckan? Vart är orken?
När ska tomheten och orklösheten försvinna?
Tar en dag i taget, och verkligen då en dag i taget! Kan inte tänka på imorgon.
Och varför ens skriva en sån här text? Jo för att visa att allt inte alltid är en jävla dans på rosor!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


December månad är här och i helgen blev julgranen pyntad! Julmys deluxe, underbart att ha barn runt en vid jultid. Och hur mysigt är det inte att vakna upp och ha en lång mysig frukost med julkalendern framför än??
Nu har jag julmusik i lurarna och påväg till Julia och Teres för ännu mer julmys hehe(frågan är ju egentligen om det är barnen eller en själv som älskar julen mest!?


Likes

Comments


Gårdagens brunch hos Jonna! Då de tyvärr ska flytta härifrån så åkte jag över dit och vi hade en underbar "svensk" brunch och städade lägenheten. Varför inte kombinera nöje och städning? ;) måste ju ta vara på tiden som man kan spendera tillsammans!
Idag är det onsdag och tid för barnen.

Likes

Comments

Nej men oj va mycket festbilderna och alkohol hit och dit nu.. kan ju säga att jag gör sååå himla mycket mer hehe ;) som idag, plugg på caféet och fotbollstittande! Sverige-Frankrike landskamp! Hur kul?!? Blev dock 0-0 men en rolig match med hela läktaren emot oss!!

Sådär nu har jag jämnat ut det hela lite, inte för att jag har skapat en special bild direkt, men tänk va mycket man kan påverka bilden av sin "livsstil" inför andra genom sociala medier. Dagens fundering.

​.


Likes

Comments


LillLördag! Äntligen lite svenskar här yeeey(hon andra flyttar hem om några dagar), trodde aldrig jag skulle säga äntligen haha.. men det är faktiskt så skönt!! OCH hittat det nya stället vi kommer gå till! Så cool öl bar med sköna människor, så nu byter jag ut vinglaset mot en öl!! 

Nu är det snart dags för jobb på baren, men först en kaffe med min nyzeeländare(hur säger man??) nere vid vattnet i det fina vädret! Ja fina vädret! Inget snöslask här inte! Men hur ska jag klara en vinter utan snö?! ;)

Likes

Comments

Från lördagens vinprovning på Darwin. Efter en dag med barnen mötte jag upp en kompis, svensk faktiskt, första och enda svensken jag känner här ;) Men kunde bara var där med henne och hennes kompis till 18 för sen bar det av till middag hemma hos en annan kompis..(ja blev mycket fläng fram och tillbaka) hem till hennes familjehus här i Bordeaux med familj och vänner, så ja behövde lite vin innan. Nejdå skämt och sido! Hade en supertrevlig och rolig middag, och en rolig vinprovning också såklart!!

Likes

Comments


No makeup Saturday - a day in the pajamas from morning to night! Idag har varit en riktigt härlig dag med barnen från morgon till kväll. Jobbade till 3 igår natt så var så skönt att bara vara hemma idag, en av dagens lugna aktiviteter blev såklart att baka en kladdkaka. Och nu efter en mysig filmkväll med L så tar jag faktiskt natten(23 på en lördag?!?Jag vet, men så skönt), puss och godnatt från en väldigt trött tjej!


Likes

Comments

Gamla bilder men samma leende!

Har nu gått en vecka sen jag flyttande in hos min nya underbara extra familj! Bara att få bo här med dom ger ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA! Men också att jag igår gjorde mitt första pass på en bar, fransk bartender haha.., GÖR LEENDET ÄNNU STÖRRE!!

Likes

Comments

Dagens tur till mitt nya favoritställe, Capucins matmarknad!! Dock köpte jag bara lite småplock för att äta där men inget att ta med hem, för imorgon flyttar jag!!!!! Till en annan lägenhet, Yeeey och neeey

Likes

Comments

Nära på att skriva ett år men nej så lång tid har inte gått än men i en månad har jag nu varit här! Och kan även nu säga med stolthet och glädje att jag kommer stanna här! Hur länge? Ja det vet jag inte! Tills jag blir rastlös och vill hitta på något annat. Men känns så skönt att kunna stabilisera sig här nu för ett tag och att kunna bo här i denna stad som jag fullkomligt blivit kär i! För positiva & roliga nyheter- har fått jobb!!!! och även ett annat boende!!!
Och vad passade inte bättre än att idag, efter precis en månad, haft möte på banken och skaffat ett bankkonto. Nu är det bara social security number som saknas! Men mer snack om det praktiska senare!

Likes

Comments