Dagen har jag idag spenderat på Smögen med min underbara pojkvän tillsammans med hans familj och en annan familj. Riktigt mysigt var det! Önskar man hade fått mer sådana här dagar i sommar vilket jag inte fått 😞
 Idag Har det iallafall blivit mycket sol, bad och skratt. Även solbränd som få.. Tack för en underbar dag! 

Imorgon händer inget speciellt. Vila ut och om det blir fint väder får man gå och bada sen då min pojkvän också kommer och sover över här. 

nu får jag fortsätta titta på film då jag är otroligt trött efter idag. Men kunde man ens få en bättre dag jag fick idag? Får jag ta och fundera lite till på 


Likes

Comments

Hejsan! 
Sommarlovet har varit bra och hittills har jag bara tagit det allmänt lugnt. Jag har varit väldigt mycket med kompisar och familjen och njutit av det fina vädret. Jag har inte varit borta mycket men det spelar ingen roll för har haft det bra ändå. skönt att bara ta det lugnt! 

Idag ska jag inte göra något speciellt vad jag vet, får se vad som ska hända sen när mamma kommer hem. Jag ska förhoppningsvis åka in och vara med några kompisar. Men får se om jag både kan och orkar. 

Planerna framöver är väl inga speciella, bara ta det lugnt som innan. Vi får se om vi åker bort några dagar med familjen någonstans. 
  Inget mer än det än att jag ska in till Stan (Göteborg) några dagar för att se på Gothia och kanske in på Liseberg någon dag. Men får se vad som händer.   Nu ska jag gå in och duscha så får ni se mer senare!

"Never touch anything with half of your heart"

Likes

Comments

Som ni ser har jag tagit bort alla mina inlägg på bloggen. Gamla minnen och dax att skapa nya kände jag. Nu är det ju sommarlov, varmt och soligt, sena sommarkvällar med kompisar. Det känns riktigt bra känner jag och jag kommer själv skapa massa nya minnen med bland annat kompisar i sommar. 

Jag har ju inte varit så aktiv på bloggen som ni ser men jag kände att jag ville tillbaka och ta nya tag och börja blogga igen. Kommer dock inte blogga varje dag, jag bloggar när jag har tid men hoppas ändå att ni stannar och läser! 

Likes

Comments