Jag känner mig väldigt ensam utan min häst det känns jätte konstigt att hon inte står i sin box längre. Jag saknar verkligen att pyssla om henne och rida och mycket mer:

Det har blivit så ensamt utan henne för jag har förlorat min bästa vän. Jag var lixom i stallet hela tiden och nu känns det jätte konstigt att vara i stallet utan Cayenne.  Det känns jätte typ fel att rida en annan häst med hennes sadel  och jag önskar att hon kom till mig igen! Det verkar som om jag har blivit en helt annan person utan Cayenne för jag mår inte så bra längre men jag mådde helt klart bättre med en häst Cayenne var min luft utan henne kan jag inte leva :( så jag vet inte vad jag ska göra nu? <3 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tänker på dig varje dag, jag fäler en tår varje dag! Jag saknar verkligen en varm sommar dag då jag sitter barbacka på din rygg , vi galopperar igenom vatten och det finns inget bättre än att sitta på din rygg och känna sig trygg. 

Det är helt otroligt hur bra man kan bli så tajt med ett så stort och vackert djur som en häst! Jag vill träffa dig en sista gång jag älskar dig och det kommer alltid vara du och jag, Gud trodde att han kunde skilja oss åt men inget inte ens döden skiljde oss du finns ALLTID kvar hos mig<3 

jag mins den gången jag hällde upp bannan-godis i min rycktlåda och du Cayenne stoppade ber huvudet och åt upp alla❤️ Den dagen var en bra dag! Jag vill bara att allt ska vara som förr , förr då jag satt på din rygg , förr då jag kramade och pussade din blonda mule. 

Cayenne Ess det finns ingen vackrare häst än du! Ja och nu är du en Pegasus , du är störst, bäst & vackrast! Ingen ska komma och säga något annat! Jag älskar dig!❤️❤️

Likes

Comments

Jag ska resa nu.Gråt inte!Jag vet att du är ledsen. 

Luta dig mot min varma hals,jag lovar att stå alldeles stilla!

Jag ska inte åka alldeles ännu.Än en stund finns jag kvar här hos dig. Du kramar mig och smeker mig och ber mig,snälla stanna kvar! Du säger att jag måste bli frisk och hel igen. 

Förstår du inte.Jag orkar inte mer. 

Jag längtar efter att få sluta ögonen och sova. 

'Mitt huvud känns så tungt. Jag är inte rädd,så gråt inte du heller! Jag försvinner ju inte,jag bara reser bort, du kan inte följa efter,men jag vet,att där får jag vila i daggvått gräs på vitklöver ängar. Så gråt inte mer är du snäll! 

Men när du känner vinden,den mjuka ljumma vinden om sommaren,den som blåser över stigarna i skogen där jag en gång bar dig på min rygg -då ska du känna som en hälsning långt ifrån en hastig sammetsmjuk smekning,som från en varm len mule mot din kind!!!!

En sista gång smeker du min mjuka päls en sista kram, en sista blick Cayenne far bort, men alla minnen vi lämnat minnerna av dig och mig Du är så ovetande om den smärta och saknad som jag tvingas bära när du lämnar mig.

Jag Älskar Dig Cayenne Ess💗 #cayess @cayenne94

4

Likes

Comments

Jag älskar Cayenne Ess❤️😭 Kärleken till en häst är aldrig så stor som i den stund man måste skiljas från hästen. Hästar ger oss de vingar vi saknar. 

Ge en häst vad den behöver och den ger dig sitt hjärta. Den som sa att man inte kan köpa lycka för pengar visste inte att man kan köpa en häst Det finns något i hästens yttre som är bra för människans inre. Rid aldrig fortare än din skyddsängel kan flyga. 

En häst är som en bästa kompis: alltid där för att stötta dig och göra livet värt att leva. 

Om Gud hade menat att människan skulle gå hade han gett oss fyra ben. Istället gav han oss två - ett för vardera sidan av en häst. Hästar gör ett landskap vackert. 

Hästar är som luft.. utan dom kan man inte leva. Du älskar inte en häst för att den är vacker, den är vacker för att du älskar den. En häst utan ryttare är alltid en häst, men en ryttare utan en häst är bara en människa.

Om du ä r så duktig att du kan rida rätt med hjälptyglar så är du så duktig att du inte behöver dem. Om förhållandet bygger på förtroende så lyder hästen även utan bett och tyglar.

Vi har nästan glömt hur märkvärdigt det är att ett så stort och starkt och intel

ligent djur som en häst tilllåter att ett annat mycket svagare djur att rida på deras ryggar. Hästens välbefinnande går alltid före ditt eget. Min häst är min vän inte min slav. 

Du kan välja var och hur din häst ska gå, se ut och föra sig. Men inte hur den tänker, vill och känner. Vi ses i himlen✨💕 

Jag kommer älska dig för evigt🎀 @cayenne94#cayenneess#cayess✨❤️💕💕Likes

Comments

Jag älskar dig min underbara polle! Det här är riktigt jobbigt för både dig och mig! Eehm.. Vet inte var jag ska börja... Första gången jag såg dig kände jag att du var den rätta hästen för mig❤️ Kommer aldrig att glömma den 11 oktober ,dagen jag fick dig. Vi får göra det bästa av detta. Dessa sista dagarna ska jag älska dig mer än något annat , jag ska stå vid din sida tills du ger upp andan. Fattar inte att det snart är slut? Det är liksom du och jag mot Världen! Du är en jätte fin ponny och du är min bästa vän! Jag trodde aldrig att denna dagen skulle komma men nu är den här😭 mina tårar har redan tagit slut! Jag älskar dig så jävla mycket att jag skulle göra vad som helst för att det skulle va som förr. Bästa ponnyn i VÄRLDEN Cayenne Ess✨❤️❤️❤️❤️@cayenne94

Likes

CommentsLikes

Comments

Vet att hon är smal men hon har haft lite problem med att ta sig <>


Likes

Comments

Tänkte bara visa lite av mina presenter! Jag fick ett JH Shabrack , en stor rycktlåda ,victoria's Seccret grejer , ett halsband, en svart tröja med spets där bak och mycket pengar. Ja det va det jag fick på mitt Kalas som vi hade i lördes.

Likes

Comments

Idag ! Min födelsedag :) idag har det varit en bra dag... På morgonen av mamma , pappa & Love fick jag 500kr, ett ID iphone skal och på fredag ska jag pierca min näsa :) och av min bästis Nicole fick jag 2 parfymer 2 läppglans och en maskara, tack älskar dig!! Men nu på kvällen åt vi på resturang , järnkällaren och jag åt planka. På väg hem nu och ska göra något kul och äta bakelse :)Likes

Comments

Fyller år idag 15/10

Likes

Comments

Instagram@limpansson

Nu Har du läst en hel sida av min blogg, stannar du kvar?