Kärlek! Jag har alltså varit borta hela helgen och i lördags kväll skickade pappa en bild på detta:

Hur grym är han inte?! Jag blev så otroligt glad och faktiskt även motiverad. Den senaste tiden har jag varit sjukt omotiverad och hela bygget har bara känts som ännu ett stressmoment...(som ni säkert märkt i mina senaste inlägg, hehe)
Men nu jävlar! Imorgon blir det bygga hela dagen.

Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag tycker att inredning är så sjukt roligt! Därför har jag bestämt mig för att skriva ett inlägg om just det.

Tror att jag har planerat och kollat på inredning sedan dag ett när vi började med det här projektet. Från början var jag inne på något stilrent men ändå modernt, typ grått och vitt. Men nu är jag helt insnöad på gammelrosa!!! Det är ju såååå fint och älskar kombinationen med grått och guld! Men vill fortfarande ha den stilrena och lite moderna.

I vanliga fall är jag inte så stort fan av guld men när det gäller inredning och i kombination av grått och rosa är jag helt kär.

Min idé av hur sovrumsdelen ska se ut är ganska klar. Jag vill ha gråa väggar. Har även funderat på en gammelrosa fondvägg bakom sängen, men vill inte att det ska bli för mycket så har inte riktigt bestämt mig gällande det. Tänk er gardiner i sammet från golv till tak(som är uppsatta med en skena vid taket) i rosa. En sån där fjäderlampa som är så inne just nu. De är ju bara underbara! Eller hur? Har även funderat på småspeglar i taket vid lampan (se bild nedan).

Som avdelning mot ”vardagsrumsdelen” kommer det stå en bokhylla. Eftersom att jag inte har så stor yta att använda mig av har jag funderat fram och tillbaka. Jag kom fram till att det blir både snyggt och lagom storleksmässigt att ha en fåtölj. Funderar på en rosa, så det blir som återkommande tema i alla delar av loftet.

Istället för ett vanligt soffbord har jag tänkt att ha en spegelbox. Tycker de är super fina och passar väldigt bra in med känslan jag är ute efter (kommer bild).9

Filten är ju to die for!

Spegelkuben jag nämnde. Är den inte underbar?!

...och speglarna som är formade som sexhörningar. Tänker mig sånna fast i taket ovanför sängen vid taklampan.

Likes

Comments

28/12-17
Jihoo! Nu har vi satt upp all gles, hur sjukt är inte det? Det tog typ bara en dag. Jag tycker att det är sjukt roligt att bygga när man ser skillnad så fort. Vi har i princip även isolerat hela taket. Därför blir nästa sak på listan styrda el.

Nackdelen med att mer och mer blir klar är att rummet känns mindre och mindre ju mer som blir färdigt. Framförallt nu när vi får upp glesen blir taket mycket lägre.


Likes

Comments

Idag har jag verkligen insett att jag inte har så mycket yta att gå på. 48 kvadrat...det låter mycket men när man ska klämma in ett badrum med toa och dusch, en könsdel + Köks ö,liten walk-in-clothset och sen även en sovrums del finns det inte många kvadratmeter kvar att gå på. Jag har inte ens utrymme för en soffa, men det stör mig inte! Har nämligen alltid velat ha en schäslong och eftersom att jag inte har någon plats för en soffa kommer det antagligen bli en sån istället. Hurra.

Sitter i minn väldigt lilla men (i framtiden) befintliga Walk-in-clothset!!

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag och pappa byggt på loftet för första gången på jätte länge. Vilket var väldigt kul dock hann och orkade vi inte göra så mycket. Jag är rätt trött, har nämligen jobbat idag men vi kämpar på.

Likes

Comments

Hej på er!

I helgen som var har jag jobbat uppe på loftet typ hela tiden(loftet är alltså min blivande "lägenhet"). Jobbigt men kul. Förra helgen började vi dra avlopp, så vi avslutade det först och sen isolerade vi lite för att kunna lägga golvet. Det känn så otroligt härligt att slippa de vickiga spånskivor som var det implicerade golvet och äntligen få lite fast mark. Det har hänt mer än en gång att jag tappade balansen och nästan ramlade ner om man säger så. Men det känns även skönt för golvet gör att det känn som att vi kommer någon stan. Det är bara att limma, lägga skivan rätt och sen skruva fast den.

I helgen är planen att vi ska börja dra vattenledningarna, så taggad!

Har alltid lika fin arbetsställning, haha.

Avlopp till köket.

Avlopp+brunn till badrummet.

Likes

Comments

När jag var 14 år var min största dröm att ha ett eget loft uppe på garaget inom ett par år. Nu är jag 16 år och i full gång med att uppfylla den drömmen. Tillsammans med pappa håller jag på att bygga mitt alldeles egna loft på 48 kvadrat.

Jag ska erkänna att det inte alltid har varit så roligt. Det vi fick lov att börja med var att plocka bort alla grejer som fyllde upp varenda kvadratmeter av det improviserade golvet. Sjukt tråkigt! Men man måste göra det tråkiga också. Det är i alla fall klart nu och vi är i full gång med byggandet som jag kommer att skriva mer om i nästa inlägg.

Jag hoppas att alla får uppfylla sin dröm precis som jag och kom ihåg det spelar ingen roll hur stor eller liten din dröm är det är fortfarande en dröm.

Puss på er och ha en bra helg

Likes

Comments