rutiner

Hej! Det här är vad jag gör om jag sminkar mig till skolan💗
1. Först sprejar jag mitt ansikte med Macs fix plus.

2. Efter det sätter jag concealer på de ställen det behövs och concealern jag använder just nu är från Lumene.

3. När jag har satt concealer sätter jag den med ett löspuder från Laura Mercier.

4. Medan pudret lägger sig, färgar jag mina ögonbryn med en penna från Anastasia.

5. När jag är relativt nöjd med mina ögonbryn sätter jag ögonbrynsgel så att dom ska hållas. Och när jag gjort det borstar jag bort överlops pudret.

6. Om jag sätter highlighter så gör jag det till sist och då använder jag den ljusaste färgen på paletten.

Likes

Comments

vardag

Hej! Idag vaknade jag tidigt och startade min dag med att dricka en kopp grönt te. Till morgonmål åt jag gröt och ett äpple.

Sen kom vi ju såklart till den delen av dagen då man ska klä på sig. SUCK! Som vanligt tog det en halv timme för mig att välja en outfit som ja Inte ens blev nöjd med. Efter det fixade jag mig i ordning och åkte till skolan. Idag var det en helt vanlig dag i skolan förutom att min kompis hade födelsedag. Det hände inget speciellt i skolan men när vi slutat skyndade jag iväg och så mitt i allt halkade jag och landade pladask på marken. Det var såå pinsamt. Har det någonsin hänt er ? Usch vad generad jag kände mig. Iallafall mina träningar började fyra så jag hade mycket tid att slappa före det. När jag kom till planen så såg jag att min tränare inte var där, utan en vikarie. Jag spelade dåligt men det kanske berodde på att jag bara sovit 6 timmar.

Nu är klockan 20 och jag ska gå i en varm dusch. Hejdå o ha en mysig kväll !

Likes

Comments