Festivalhelg!

Innehåller affiliate-länkar

I helgen var jag på min första festival och det var helt underbart! Jag och min kompis tog tåget till Sundsvall för att gå på festivalen Sensommar. Festivalen varade under två dagar men det var dag två jag såg fram emot mest, och därav är alla bilder från den dagen. Första dagen såg vi bara Molly Sandén, som jag tycker faktiskt är förvånadsvärt bra live, och Martin Garrix, som jag knappt visste vem det är men insett nu hur känd han är! Under dag två spelade Hov1, vilket var en av anledningarna till att vi åkte dit och därav följer lite bilder på dem:

Jag tyckte Hov1's konsert var jättebra! Älskar även stämningen på deras spelningar då alla sjung-skriker med i alla låtarna. Och särskilt då jag tycker det blir en aning stelt annars när hela publiken bara stålt helt rakt upp och ned och bara lyssnar, hur kul är det liksom? Iallafall var det den bästa Hov1-konserten jag varit på och jag ville att det aldrig skulle ta slut. Min favoritlåt var Ma Chérie och gillade särskilt Ludwigs osläppa vers som han sjöng i slutet av låten. Tycker för övrigt att den låten är så fin med tanke på texten.

Fick även möjlighet att träffa Dante och Noel senare på kvällen då de bodde på samma hotell som oss. Dante var verkligen jätterevlig, och jag blev så glad av att få prata med honom. Var i chock efteråt av att jag fick träffa dem, darrade till och med!

Efter Hov1 gick de flesta iväg, dels för att se Victor Leksell och De Vet Du som skulle uppträda på en annan scen. Vi fick då möjligheten att stå på andra raden, vilket är det närmsta jag stått på en konsert någongång. Att se Zara Larsson live var helt fantastiskt då jag trodde att jag aldrig skulle få se henne. Det var verkligen en show: med dansare, band och Zara som är så grym på att sjunga och dansa!

Förutom det uppträdde Lamix och Vigiland senare på kvällen. Vi drog ganska tidigt från Vigiland då vi var väldigt trötta och vi inte kände igen så många låtar. Tur var det, för det gjorde att jag fick träffa Noel och Dante!

Utöver festivalen hade vi lite fritid under lördagen. Då tog vi tillfället i akt att shoppa lite i Sundsvall. De hade en galleria som jag tycket var väldigt förvirrande(?) haha. Men vi hittade en affär, New Yorker, som jag faktiskt aldrig hade hört talas om men tydligen är väldigt populär. Det var iallafall en väldigt bra butik, väldigt färgglad, och jag köpte de två tröjorna du ser ovan + en likadan tröja som den blåa men en grön/gul. Har dock ingen bild på den då jag hade den på festivalen under lördagen.

För att summera helgen har det varit hur bra som helst. Det kan till och med ha varit en av dem bästa helgerna jag haft! Har eller ska du på någon festival i sommar? Kommentera gärna <3

Ha det bra tills vi ses igen

#bestofnouw #blogg #blogger #foto #nouw #nouwinspo #festival #sommar #hov1 #zaralarsson

Gillar

Kommentarer

Så kul med festival
www.joannahalvardsson.se