EXIT Haircare of Sweden

Nya prylar, Skönhet

Förra veckan fick jag hem dessa med posten. Det är ett silver schampo, ett balsam och ett saltvatten spray från hårvårds märket som heter EXIT Haircare. Jag har testat detta märket innan och jag älskar det.

EXIT Haircare serie består av ca tio produkter inom både vård och styling. Huvudingrediensen i alla produkter är marockansk arganolja som ger håret näring, volym och glans. Alla deras produkter har fanatiska dofter och ger underbara resultat.

Jag har under tre olika tillfällen använt dessa produkterna nu. Jag har testat silver schampot som jag länge har velat prova, just för att se om de kan ändra nyansen på min hårfärg någonting. Och jag kan meddela att det har de gjort, det har ljusat upp och gett ett underbart lyster.

När det kommer till balsam så är det väldigt viktigt för mitt hår eller så är det en slags besatthet. Jag strävar alltid efter att få ett så mjukt resultat som möjligt. Därför passar detta balsamet mig perfekt, med arganoil som är innehållet i balsamet så ger det mig ett mjukt och silkeslent resultat. Det gör också att allt stridighet försvinner. Så I LOVE IT!

Jag har alltid älskat saltvatten spray. Just för att det ger en beachy look och det ger lite struktur i håret. Jag använder detta saltvatten sprayet när jag har fönat mitt hår, det är perfekt efter det! För det tillför lite volym och får håret att stanna på plats.

Så jag har verkligen fallit för detta märket och deras produkter. 

Just nu har Exitstore.se en kampanj på en del av deras serie, klicka HÄR för att klicka hem lite grymma produkter. 


Gillar

Kommentarer