• Blogkeen
  • Nouw

Efter en lång vecka med mycket plugg och stress var de äntligen fredag igen. Så välförtjänt 😍 Var lika trött som vanligt när jag kom hem från skolan men energin gick upp ju mer klockan slog, haha. Hade dansträning en timma i Frölunda sen var det snabbt hem och det blev stress igen. Tog en snabbdusch och sminka mig rekordsnabbt samt platta håret lite halvdant innan jag drog ner till tåget mot Kungsbacka.
Var egentligen tänkt att vi skulle  fira Carro som fyllde 18 i måndags men stackarn låg hemma i 40 grader feber 🤒
Kvällen blev ändå mer än lyckad hemma hos Becca, trodde att jag skulle vakna upp som en zombie idag men är faktiskt väldigt pigg trotts 2 timmar sömn inatt.

Gjorde mig en liten brunshis  med lite bananpannkakor  som jag aldrig kan få till pannkakor utan det brukar mest bara bli bananröra. Stolt över dessa pannkisar  för en gångs skull ändå haha.

Hoppas er fredag var lika bra som min!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår efter att jag hade varit på ett cykel pass ( LOL, det blev lite fel i bokningen, haha ) gick jag förbi hörnet på gymmet där alla hulkar alltid håller hus. Tror det kallas för cross Cage eller nåt liknande. 99% av fallen är det fullproppat av killar som pumpar bänkpress och liknande men igår blev jag glatt överraskad. Det var totalt Girl Power fullt med coola brudar som pushade varandra till max och skrek "KOM IGEN NU, BARA 5 TILL!" . Att bara stå och titta på gav mig en sån confidence boost när det för en gångs skull inte var dessa killar som annars är där alla andra dagar om året. Det har blivit en "anti tjej zoon" där killarna kan få vara ifred och pumpa sina muskler för att sedan visa hur starka dem är.
Helt fel, vi tjejer måste stå på oss och visa vart skåpet ska stå. Alla blickar som kan kännas obehagliga beror förmodligen på hur snygga och starka alla andra tycker att vi är. Det är bara att lägga på ännu en växel när dem sneglar bort mot oss eftersom det är vi som får något gjort på gymmet och inte dem.

Vi borde visa vilka det är som bestämmer och att tjejer kan! Det såg jag igår, och om jag får säga det själv tycker jag det borde se ut så varje dag!

MERA GIRL POWER <3Likes

Comments

Just nu är  jag inne i en period  när jag lyssnar på musik hela tiden. Ända tiden på dygnet jag inte har musik i lurarna måste vara under matte lektionerna för enligt min mattelärare är en mobil synonym med jordens undergång. Haha tragiskt men sant. Iallafall får ni hör mina topp  5 bästa låtar nu, och vissa har jag haft ett väldigt bra tag faktiskt. 

Absoluta favorit låten för tillfället är "The Message" med NasJag hörde den första gången i SKAM och jag kan ju säga att man blir kär direkt. Så himla skön att ha i lurarna på bussen eller när man gosat ner sig i sängen och ska sova. Så underbar ❤ Love  it

Likes

Comments

Hej nu känner jag att det var ett tag sen igen... Hade tänkt att dela med mig lite av mig själv och hur jag är innan jag börjar bloggen på riktigt, igen.

Jag heter Nadine, är 16 år och bor i utkanten av Lilla London/ Göteborg. Jag har en yngre bror som man kan säga både gott och ont om haha. Tiden utöver den som spenderas i skolan brukar oftast tillägnas på dansen eller gymmet. Jag dansar på Sincairs dansskola i Frölunda två dagar i veckan men definitivt oftare hemma. Dansen får mig att släppa loss och kunna koppla bort allt annat som händer i livet just för ögonblicket.

Jag går mitt första år på Samhällslinjen i Kungsbacka som jag trivs bra med även om jag kan tycka det är en ganska tråkig linje. Inte förens nästa år väljer man inriktning, som är ett annat stort problem eftersom jag börjat tveka starkt på mitt val. Jag står och velar mellan beteendevetenskap och media...

Mitt favoritämne i skolan är förtillfället svenska (om idrott är uteslutet). Jag älskar att skriva olika slags texter och analyser för att jag tycker jag kan nå ut med det jag vill säga på ett bra sätt. Kan skryta med att jag gick ut grundskolan med ett A i topp ;)
Min uppväxt har varit väldigt trygg och jag har alltid varit väldigt bra i skolan, även när det varit svårt. Trots en bra skolgång vet jag fortfarande inte vad jag vill jobba med i framtiden, det var främst av den orsaken som jag valde Samhäll. Polisyrket har länge suttit i baktankarna men det känns något som jag bara borde drömma om eftersom det krävs så pass mycket utbildning och plugg. Nu de senaste månaderna har jag funderat mycket kring inriktning media som intresserar mig mer för varje dag.

Ja vi får väll se vart jag kommer sluta, men då rekomenderar jag er att följa min blogg som jag kommer uppdatera ofta! Följ gärna och sprid hemskt gärna vidare till era vänner och följare


Jag och min bror <3

Likes

Comments


Åååå, jag vill ha, ha, ha! Lite skor och kläder som jag funderar på att beställa hem. Inte allt men något av de i alla fall. Isabel Marant skorna kan jag nog bara fortsätta drömma om dock... Så ursnygga och helt perfekta till hösten, love them.

​​ Klicka på plagget du är intresserad av så kommer du direkt in till återförsäljaren

Likes

Comments

Har länge varit ute på jakt efter en snygg och varm pälsjacka. Jag är inne på dem här strutsjackorna som jag tycker är så himla fina, men jag vet inte från vilket märke/hemsida jag ska beställa? Har läst flera recensioner om vad andra tycker om produkterna, men det är så himla  från person till person. Någon tycker att jackan är varm och väldigt snygg precis som på bilden medans en annan säger att det var totalt bortslösade pengar, så förvirrande haha. Alla jackor ser på bilderna i princip likadana ut, men frågan är vilken av dem som har bästa kvalitén, och om dem är prisvärda gentemot priset.  Dem flesta jackorna ser korta ut i armarna men jag skulle vilja ha en som går ändå ner till handen. Jag är fruktansvärt osäker och väldigt skeptisk, men jag vill ändå beställa nu nu nu !!! 
​Alla jackorna finns i flera andra färger, men jag är mest inställd på svart eftersom det passar till exakt ALLT!  Eftersom jag inte sett dem i verkligheten har jag inget att utgå ifrån, så om ni har någon utav dessa pälsisar eller någon annan pälsjacka som jag inte tagit med så får ni gärna skriva vad ni tycker om dem! Skillnaderna och kvalitén  mellan dem... så himla svårt att bara utgå från en bild!

Likes

Comments